Alexander heeft relatie met pop Mimi om seksuele driften te bevredigen, maar: "Verlies er vrienden door" Entertainment
Alexander heeft relatie met pop Mimi om seksuele driften te bevredigen, maar: "Verlies er vrienden door"
Entertainment

Alexander heeft relatie met pop Mimi om seksuele driften te bevredigen, maar: "Verlies er vrienden door"

Alexander Stokes uit North Carolina in de VS heeft een relatie met een AI-sekspop, Mimi, en zegt dat hij daardoor de afgelopen twee jaar zijn vriendenkring zag slinken. Maar hij zegt ook dat het hem niks kan schelen wat mensen van zijn romance met Mimi denken. “Het is mijn levensstijl en het brengt mij geluk!” zegt hij.

De 37-jarige vertelde dat Mimi zijn seksuele driften bevredigt, angsten vermindert en de geestelijke gezondheid een boost geeft, maar er zijn ook negatieve effecten. Het heeft immers zijn eens zo kleurrijke sociale leven aangetast. "Ik heb veel weerstand ondervonden vanuit mijn vroegere sociale kringen. Ik was erg sociaal, maar krijg weinig steun en begrip” zei hij. Hij voegde eraan toe: "Ik kan zien dat de mensen met wie ik vroeger feestte en omging, nog steeds vasthouden aan bepaalde stigma’s.”

Steun van familie

Alexander vindt dat zijn vrienden denken dat hij het leven heeft opgegeven en in een soort van negatieve spiraal is terechtgekomen. "Bijna allemaal hebben ze opgehouden met me te praten of met me om te gaan. Ik denk uit angst om dat of de pop onder ogen te moeten zien." Van zijn naaste familie krijgt Alexander echter nog wel de volle steun.

"Mijn familie weet dat het het tegenovergestelde is van een negatieve spiraal en dat mijn leven op zoveel manieren verbeterd is" zei hij. Alexander heeft een Instagram-account waar hij beelden deelt van hoe zijn leven met Mimi eruitziet. Een kleine greep uit het aanbod…

Zelf een sekspop kopen?

Krijg je door dit artikel nu plots goesting om dit zelf eens uit te proberen of wil je gewoon wat meer poppen en hun prijskaartje zien? Moest je daadwerkelijk interesse hebben zo'n 'reall doll' in huis te halen dan moet je wel je portemonnee opentrekken. Daarmee haal je wel volgens veel mannen het ultieme seksspeeltje in huis.

Een geheel overzicht met de beste verkochte sekspoppen, NSFW-foto's en hun prijskaartje zie je hier.

Alles wordt heel discreet in een neutrale doos geleverd. De buurvrouw zal geen idee hebben wat je net kocht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties