Amerika houdt van Selah Sue Entertainment
Amerika houdt van Selah Sue
Entertainment

Amerika houdt van Selah Sue

Vierhonderdduizend downloads in één week. We zien het een Vlaamse artiest nog niet snel doen, maar Selah Sue heeft het geflikt en wel in de VS. "Dit meisje kan de business veranderen", is maar één van de veel lovende commentaren aan de andere kant van de Grote Plas.

De Leuvense zangeres gaat het duidelijk voor de wind in Amerika, zoveel is duidelijk geworden. Amper één week na de release van haar album "Selah Sue" in de VS zijn de recensies van veel toonaangevende websites en muziekmagazines erg lovend over het jonge talent.

Ook in België zorgt ze voor goede cijfers, want gisteren raakte volgens Het Laatste Nieuws bekend dat Selah Sue's Europese cd intussen 600.000 keer over de toonbank ging. In deze tijd van internetdownloads is dat uitzonderlijk goed. Ondertussen zorgt haar single "Raggamuffin" in Amerika voor een mooie drieëndertigste plaats in de algemene downloadcharts. Kortom: niet slecht gedaan voor een klein zangeresje uit Leuven. Hieronder kan je haar hitsingle nog eens bekijken (AN):

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties