Anthony die ‘zwarte alien’ wil worden, heeft nu ook héél grootse plannen met zijn pretstok

Net als we dachten dat het niet gekker meer kon…

Een tijdje geleden lieten we jullie al kennismaken met de fetisjist Anthony Loffredo, een 33-jarige Fransman die er alles aan doet om zich te transformeren in een ‘zwarte alien’. Zijn ganse lichaam is zwart getatoeëerd, zijn tong lijkt wel die van een slang en zijn neus werd verwijderd. Hij heeft ook verschillende implantaten onder zijn huid om zijn alien-look nog te versterken.

Onlangs maakte hij nog via zijn Instagram-account – met 1,2 miljoen volgers – bekend dat hij ook zijn handen had laten bewerken. Hij liet gezonde vingers amputeren om een soort van ‘klauw’ te bekomen. Maar zijn laatste post slaat werkelijk alles…

Twee penissen

Loffredo postte namelijk een afbeelding van twee penissen die vastzitten aan hetzelfde scrotum. Nu nog op zoek naar een dokter die mee wil gaan is zijn toch wel behoorlijk bijzondere plan. De hint dat hij nu ook van zin is om zijn penis te laten bewerken, lokt verschillende reacties uit bij zijn volgers.

Die gaan van “Nou, dit is interessant” tot “Er is echt iets mis met deze weirdo!” Anthony – die beweert dat hij nog maar ‘43% compleet is’ – zal het zich niet aantrekken. Hij omschreef zijn missie – zoals hij het noemt – eerder al als het ontwikkelen van innerlijke rust.