Belgen liggen eruit, maar deze Italiaan verdient toch wel een Oscar voor zijn acteerprestaties

Een grote acteur

De Belgen liggen uit het EK en dat is toch wel verdomd pijnlijk. We zeggen het niet graag, maar heel België droomde toch al van beker en moest Lukaku één van zijn twee kansen binnen geramd hebben dan waren we nu misschien nog aan het dromen. De Italianen waren echter beter en de droom is dood.

Ondanks dat ze beter waren, valt niet te ontkennen dat sommige Italianen echt wel last hadden van de vallende ziekte. Fantastische acteurs die mee zullen dingen naar de Oscar voor ‘beste acteur’. Het was echter vooral Immobile die zijn teammaten nog eens het nakijken gaf.

Op het Britse BBC keken de commentators nog eens terug naar Immobile zijn toneelstuk net voor de eerste goal. Het bleek een prachtig stukje commedia dell’arte te zijn en als Vermaelen zich misschien niet had stuk geergerd aan deze waanzinnige acteur had hij misschien nog mee die goal kunnen voorkomen.

@pharque

Italian players diving against Belgium #tiktok #trending #fyp #viral #euro2020 #italyvsbelgium #italy #belgium #like #foryou #follow

♬ original sound – pharque

Leave a Reply

Your email address will not be published.