Bodybuilder trouwt eindelijk met zijn grote liefde: een sekspop

We zijn stomverbaasd

Yurri Tolochko is eindelijk getrouwd met zijn grote liefde. De bodybuilder uit Kazachstan vroeg haar in 2019 ten huwelijk toen ze 9 maanden samen waren. De naam van de gelukkige is Margo. Aan de ene kant niets bijzonders zou je denken, maar Margo is geen gewone vrouw. Ze is namelijk een sekspop.

Yurri is stapelverliefd op zijn sekspop

Nee het is echt geen grapje, maar misschien heeft Yurri ze niet meer allemaal op een rij in zijn bovenkamer. Aanvankelijk ging het bijzondere koppel in maart trouwen, maar door het coronavirus werd het huwelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Ondanks dat Margo een pop is, behandeld Yurri haar wel als een echte persoon. Zo zou zijn grote liefde echt gevoelens hebben en heeft ze zelfs favoriete gerechten. Hij zal ook niet snel dingen gaan doen zonder haar mee te nemen.

“Margo kan zelf niet wandelen, ze heeft hulp nodig. Ze kan daarnaast niet koken, maar ze is verzot op Georgische keuken. Haar favoriete gerecht is ‘khinkali’. Af en toe vloekt Margo wel eens, maar ze is eigenlijk echt een schatje.”

Voor degene die nog steeds denken dat dit berichtje een grap is. Ze zijn afgelopen week echt in het huwelijksbootje gestapt en er waren tientallen aanwezigen. Beelden van de mooiste dag van hun leven zie je hieronder.

Indien je overigens plotseling nu ook zin krijgt om met een sekspop te trouwen. Hier kan je de prijzen van de populairste en meest gekochte sekspoppen in België zien. Gezeur over de afwas heb je alvast niet met deze dames.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments