Dit is wat er met je gebeurt wanneer je in de draaiende motor van een vliegtuig terechtkomt Entertainment
Dit is wat er met je gebeurt wanneer je in de draaiende motor van een vliegtuig terechtkomt
Entertainment

Dit is wat er met je gebeurt wanneer je in de draaiende motor van een vliegtuig terechtkomt

Wat zou er gebeuren als…? Het is een vraag die iedereen zich waarschijnlijk wel meerdere keren in zijn leven stelt. Maar heb jij je al eens afgevraagd wat er zou gebeuren als je in een vliegtuigmotor terechtkomt? Wij alleszins nog niet…

En toch bestaan er mensen die op zoek gaan naar het antwoord op deze toch wel prangende vraag. Atomic Marvel maakte immers een YouTube-video die toont wat het resultaat is: menselijke steak tartaar! Binnen enkele seconden is het over en out met je. Pijnloos? Dat is nog maar de vraag.

De kans dat zoiets jou overkomt, is natuurlijk klein. Tenzij je werkzaam bent in de buurt van vliegtuigen met ronkende motoren. Maar gelukkig zijn er in zulke situaties mensen die een ‘all clear’ moeten geven, voordat er lucht door de motor wordt geperst. Bovendien zijn er mensen die een oogje in het zeil houden zodat anderen niet te dicht bij een draaiende motor komen.

Wij hebben echt geen mensen nodig die ons op dit gevaar wijzen. Even kijken naar onderstaande video zegt genoeg…

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties