Ex van Joyce De Troch zit in psychiatrische instelling

Ooit was hij de bekendste Vlaamse kaalkop, maar na TOPradio en Joyce De Troch geraakte zijn roem in verval. Thans zit Peter Hoogland in een psychiatrische instelling.In 1998 leerde hij Joyce De Troch kennen. Ze was te gast in de studio van TOPradio, waar Peter Hoogland een geëerd DJ was. Een luisteraar vroeg toen of […]

Ooit was hij de bekendste Vlaamse kaalkop, maar na TOPradio en Joyce De Troch geraakte zijn roem in verval. Thans zit Peter Hoogland in een psychiatrische instelling.

In 1998 leerde hij Joyce De Troch kennen. Ze was te gast in de studio van TOPradio, waar Peter Hoogland een geëerd DJ was. Een luisteraar vroeg toen of Joyce Peter twee minuten lang in de ogen wilde kijken. Ze deed het nog ook en het was meteen koekenbak: een vonk zo groot als de Eiffeltoren sloeg over. Telkens men aan Joyce vroeg wat zo’n schoon wijveke zag in zo’n lelijke gast, wist ze te vertellen dat Peters oneindige schoonheid binnenin zat.

Meneer Hoogland ging echter geregeld zijn hoogtepunt bij andere vrouwen bereiken en in 2006 had Joyce daar schoon genoeg van. Ze stampte haar kale scheefpoeper buiten. Ook op professioneel vlak liep het niet van een leien dakje voor Peter. Als gedelegeerd bestuurder van Casino Kursaal in Oostende liep het nogal faliekant af en zijn eigen bedrijfje, Dos Bandidos, ging op de fles.

Thans laat hij zich behandelen in het psychiatrisch centrum van Oostende. Dat lezen we in Dag Allemaal. Waarom hij zich daar laat behandelen, dat kwam het blad niet te weten. “Wat er nu juist met mij aan de hand is, hou ik liever voor mezelf. Ik heb problemen en probeer daar nu van te herstellen. Kwetsbare mensen hebben rust en verzorging nodig.”

Onderstaand interview stamt nog uit de tijd dat Peter Hoogland mensen zelf het verschil uitlegde tussen ‘succes’ en ‘geen succes’. (SL)

Leave a Reply

Your email address will not be published.