"Filip en Mathilde hebben hun kindjes niet samen gemaakt" Entertainment
"Filip en Mathilde hebben hun kindjes niet samen gemaakt"
Entertainment

"Filip en Mathilde hebben hun kindjes niet samen gemaakt"

Prins Filip wordt allicht de volgende koning van België en Mathilde, die wordt natuurlijk koningin. Samen met hun vier kinderen zien ze er zo gelukkig uit, maar dat zou maar schone schijn zijn. Ze zouden het zelfs niet met elkaar doen…

Frédéric Deborsu heeft met zijn boek ‘Koningskwesties’ een serieus boek opengedaan over ons Belgisch Koningshuis. Lijken vallen bij bosjes uit de kast, en ook dit is een leuke.

Filip en Mathilde, het was geen liefde op het eerste gezicht. Koning Boudewijn besloot destijds dat prins Filip geen koning mocht worden vooraleer hij een deftig vrouwmens aan de haak had geslagen. Met man en macht werd er gezocht naar een vrouw voor de Filip, want zelf was hij niet zo goed in het leggen van contacten. Uiteindelijk vond men de vrome Mathilde.

Er werd een ontmoeting gearrangeerd, maar dat ging niet meteen zoals gehoopt. Kletterende ruzie tijdens de eerste date, er werd gevreesd dat het niet tot een huwelijk zou komen.

Mathilde liet echter haar mayonaise nog eens goed werken en koos uiteindelijk voor de centen: met de dotatie van zo’n prins kom je al een heel eind.
Volgens Deborsu is het dan ook allemaal maar schijn tussen Filip en Mathilde en slapen ze apart. De kinderen zouden volgens hem verwekt zijn via IVF. Een eicel die bij Mathilde wordt genomen, Filip die zijn kwakje levert en een dokter die de rest doet dus.

Volgens Deborsu moet je niet ver nadenken om daar een bewijs voor te vinden: Mathilde beviel vier maal in het Erasmusziekenhuis, een hospitaal dat gespecialiseerd is in IVF. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties