Fruit eten is gezond... MILF Neyleen vraagt aan zonen om kiekjes te maken van haar meloenen (foto's) Entertainment
Fruit eten is gezond... MILF Neyleen vraagt aan zonen om kiekjes te maken van haar meloenen (foto's)
Entertainment

Fruit eten is gezond... MILF Neyleen vraagt aan zonen om kiekjes te maken van haar meloenen (foto's)

Neyleen (33) uit Miami, werd meteen na de middelbare school moeder. Als alleenstaande wilde ze haar gezin kunnen onderhouden en ze ontdekte dat ze met ‘modellenwerk’ op OnlyFans genoeg geld kon verdienen om haar kinderen een goed leven te bieden.

De moeder van twee is heel open over haar carrière met haar twee zonen, Jordan en Brady. Ze begrijpen dat hun moeder hard werkt om hen een goed leven te geven. "De jongens helpen me zelfs met fotoshoots tijdens de schoolvakanties", zegt Neyleen.

Veel kritiek

Desondanks zijn veel mensen kritisch over haar gekozen carrièrepad en zeggen ze medelijden te hebben met de kinderen van Neyleen. Maar Neyleen zegt dat de reden dat ze zo aanwezig kan zijn in het leven van haar kinderen, is dat ze zo hard werkt aan haar carrière. Ze zegt: "Vanaf het moment dat ik mijn kinderen van school haal, besteed ik 100% van mijn tijd aan hen."

Hieronder wat beeldmateriaal van Neyleen en enkele van haar belangrijkste troeven…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties