Game of Thrones-ster Emilia Clarke zegt dat ze nooit naar House of the Dragon zal kijken Entertainment
Game of Thrones-ster Emilia Clarke zegt dat ze nooit naar House of the Dragon zal kijken
Entertainment

Game of Thrones-ster Emilia Clarke zegt dat ze nooit naar House of the Dragon zal kijken

De Moeder der Draken heeft gesproken. Game of Thrones-ster Emilia Clarke heeft gezegd dat ze zal vermijden om ooit naar House of the Dragon te moeten kijken. "Het is te raar," zei Clarke op het Sundance Film Festival. "Ik ben zo blij dat de serie gemaakt werd en wordt. Ik ben zo in de wolken over alle prijzen die House of the Dragon krijgt. Respect voor iedereen die eraan meegewerkt heeft.”

Hoewel Clarke dus niet naar de serie kijkt, gaf ze wel een shout-out aan een van de show-runners, Miguel Sapochnik, die ook hielp bij het regisseren van verschillende afleveringen van Game of Thrones. "Ik hou van hem. Briljant. Prachtig," zei ze. “Maar ik kan gewoon niet kijken. Het is zo raar. Het is zo vreemd. Het is alsof iemand zegt: 'Wil je naar die schoolreünie die niet van jouw jaar is? Zo voelt het een beetje. Ik vermijd het.”

Game of Thrones-ster Emilia Clarke zegt dat ze nooit naar House of the Dragon zal kijken

Clarke werd genomineerd voor vier Emmy-awards voor haar rol als Daenerys Targaryen. House of the Dragon heeft ook al verschillende onderscheidingen in de wacht gesleept, waaronder de winst voor Beste Dramaserie bij de Golden Globes van 2023.

House of the Dragon speelt zich 200 jaar voor het begin van Game of Thrones af en heeft in de cast onder anderen Emma D'Arcy als prinses Rhaenyra Targaryen en Matt Smith als Daemon Targaryen. Zij strijden tegen koningin Alicent Hightower (Olivia Cooke) en haar familie voor de IJzeren Troon. Momenteel wordt er hard gewerkt aan seizoen 2 van de HBO-topper. Hieronder kun je nog eens de trailer van seizoen 1 van House of the Dragon bekijken.

(Foto's: HBO)

5 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties