Gast die superbang is van rollercoasters gaat er toch in eentje en beleeft een ware nachtmerrie Entertainment
Gast die superbang is van rollercoasters gaat er toch in eentje en beleeft een ware nachtmerrie
Entertainment

Gast die superbang is van rollercoasters gaat er toch in eentje en beleeft een ware nachtmerrie

Liam Owens, 26 jaar en superbang van allerhande rollercoasters, ging met zijn vriend Thomas Chapman naar het Colour Clash festival in Zuid-Wales en liet zich overhalen om mee te gaan in een waanzinnige slinger-attractie… omdat ‘je maar één keer leeft’. Maar heel veel heeft Liam niet geleefd tijdens de helse rit…

Op beelden is te zien hoe Liam de longen uit zijn lijf schreeuwt kort nadat hij in de lucht is getild in de attractie. De reusachtige machine begint te draaien en draait hen ondersteboven terwijl ze steeds hoger boven de grond komen. Liam heeft moeite om kalm te blijven en blijft schreeuwen en vloeken terwijl Thomas niet kan stoppen met lachen.

Nieuwe uitdaging

Maar al snel valt Liam flauw en zakt hij weg in zijn stoel. "Hij is flauwgevallen!", roept Thomas terwijl hij zich omdraait om hem aan te kijken, maar wel blijft lachen. Gelukkig kwam Liam 15 seconden later weer bij toen de attractie tot stilstand kwam. Thomas zei achteraf dat Liam onvermurwbaar was en dat hij niet in de attractie zou gaan. Hij stemde er pas mee in nadat zijn vriend zijn ticket betaalde en zijn geld niet terugkreeg. “Je leeft toch maar één keer!” zou Liam nog gezegd hebben.

Thomas zei dat zijn volgende missie is om Liam mee te nemen naar de hoogste achtbaan van Europa. Hij zei: "Er is een grote achtbaan, ik denk de grootste van Europa, die net geopend is in Barry Island, een badplaats in Wales. En ik ben echt in de verleiding om hem daar mee naartoe te nemen en hem daar in te laten gaan. Maar ik weet niet of hij moedig genoeg zal zijn.” Als we onderstaande beelden bekijken, durven we sterk aan die moed te twijfelen…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties