Gigantische woede nadat deze ‘verschrikkelijke’ act de winnaar is van America’s Got Talent

Niet iedereen is gelukkig met deze winnaar

Gisteren was de finale van America’s Got Talent, de meest bekeken talentenshow op deze planeet. Er waren heel wat geweldige acts, maar de winnaar is behoorlijk verrassend te noemen.

Een dichter wint 1 miljoen dollar, maar niet iedereen is blij

Een zekere Brandon Leake ging nu met de hoofdprijs lopen. Een dichter zowaar, toch een heel andere act tussen al de zangers, dansers en acrobatische acts. Volgens veel mensen echter een puur talent die met zijn emotionele woorden je weet te raken. Volgens anderen niets bijzonders en eigenlijk een zeer onverdiende winnaar.

Wel of geen fan van Brandon, het is duidelijk dat Amerika het niet eens is over wie de winnaar moest zijn. Op YouTube regent het met negatieve reacties en sommige video’s van deze America’s Got Talent-winnaar hebben bijna evenveel ‘dislikes’ als ‘likes’ en dat is heel uitzonderlijk bij filmpjes van de talentenshow.

Ter vergelijking, de groep die tweede eindigde heeft 97% ‘likes’ met hun finale-filmpje en slechts 3% ‘dislikes’. Brandon zelf zal van de commotie niet wakker liggen want hij krijgt 1 miljoen dollar op zijn bankrekening gestort en een eigen show in Las Vegas als winnaar van America’s Got Talent 2020.

De tweede plaats

Deze heren werden tweede tijdens dit seizoen en grepen naast de hoofdvogel:

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Mjrltjd'tkkdjrng
22 dagen geleden

How can he win by the people’s votes if noone liked him