Hilariteit in de Container Cup: loper Isaac Kimeli is veel te snel voor de loopband

De loopband was veel te traag

Voor de vijf mensen die de Container Cup nog niet kunnen, leggen we het nog even kort uit. Bekende en minder bekende professionele sporters nemen het daar op tegen elkaar in een unieke competitie waarin ze een zo goed mogelijke tijd moeten neerzetten in verschillende disciplines zoals lopen, roeien, fietsen of golfen.

Gisteren toonden we jullie al hoe rugbyspeler Gillian Benoy. Een beer van maar liefst 2 meter en een gewicht van 114 kg letterlijk de roeimachine in stukken trok met pure brute kracht. Ook over Isaac Kimeli, de andere kandidaat, viel er echter heel wat te vertellen.

Het was te verwachten dat de 27-jarige langeafstandsloper (die amper 62 kilogram weegt) het huidige record op de loopband ging verbreken, maar hij zat toch wel met een klein probleempje. De meervoudig Belgisch kampioen veldlopen bleek namelijk veel te snel te zijn voor de loopband.

In zijn laatste 300 meter kan Kimeli normaal een snelheid halen tot een ongelofelijke 29 km/u. De loopband van de Container Cup gaat echter maar maximaal 24 km/u. Toen hij op het einde nog wat sneller wou gaan begonnen presentators Pedro en Wesley dan ook luidkeels te lachen: “Hij wil hoger. Sorry dat gaat niet Isaac. Frustratie op de band.”

Voor de mensen die nu ook zin krijgen om te lopen op de loopband: hier zie je de 10 populairste en meest verkochte loopbanden in België

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments