De hype door corona: huisvrouwen en andere dames delen pikante foto’s op OnlyFans en verdienen nu minstens 5.000 euro per maand

Een nieuwe soort van bijverdienste

OnlyFans is tijdens de laatste lockdown aan een gigantische opmars begonnen. Hier staan tienduizenden dames op die heel wat pikante foto’s en filmpjes delen voor een vast bedrag per maand betaald door fans.

Een nieuwe goudmijn

Gemiddeld kost een abonnement voor één dame te bekijken zo’n 5 tot 10 euro per maand en dat blijkt een goudmijn te zijn. Veel heren betalen blijkbaar graag voor deze pikante content en dat levert sommige dames een aardig bedrag op. Ze betalen zelfs extra voor privé foto’s en filmpjes.

Een zekere Lucy Lyrica bijvoorbeeld vertelde op Reddit dat zij en veel andere vrouwen die een gewone job hadden, maar door het corona-virus ontslagen werd of nog weinig werkzekerheid hadden nu een heel stevige bijverdienste hebben via OnlyFans.

‘Ik ben mijn job kwijt gespeeld door Covid-19. Ik ben met OnlyFans gestart uit pure wanhoop en ik verdien nu een heel stuk meer dan wat ik eerder kreeg met mijn werk. Gemiddeld verdien ik tussen de 2.500 en 5.000 euro netto.”

Heel wat andere dames verdienen zelfs tienduizenden euro’s per maand. Lucy is dan ook nog een dame die zeker niet ‘heel veel’ binnenrijft met haar nieuwe job.

Manlief steunt haar volledig

Lucy is niet al te verrassend behoorlijk gelukkig met haar inkomen nu en is niet van plan om nieuw werk te zoeken, maar gewoon gezellig OnlyFans als fulltime job te doen. Haar echtgenoot steunt haar overigens volledig in het maken van haar pikante content, meer zelfs hij helpt haar ook.
“Ik ben eigenlijk getrouwd en we zijn heel gelukkig. Hij steunt mij in alles wat ik doe. Soms helpt hij me zelfs met de camera en foto’s maken. Momenteel zijn er nog geen grenzen gesteld in hoe ver ik kan gaan, maar misschien dat dit in de toekomst nog komt.”
De Vlaamse Nanoe Vaesen vertelde enkele maanden geleden nog dat ze zelfs tussen de 20.000 en 30.000 euro verdiend met OnlyFans. Lucy kan zich dus ongetwijfeld nog verbeteren.
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments