Iemand interesse? Vlaamse blondine legt 16 regels uit die je verplicht moet naleven in een relatie met haar Entertainment
Iemand interesse? Vlaamse blondine legt 16 regels uit die je verplicht moet naleven in een relatie met haar
Entertainment

Iemand interesse? Vlaamse blondine legt 16 regels uit die je verplicht moet naleven in een relatie met haar

Nog steeds single en eigenlijk ben je nu toch al een tijdje op zoek? Misschien is de dame uit onderstaande video dan wel iets voor jou? Vriendelijk meisje en ze ziet er leuk uit, maar er zijn wel een paar regels die je verplicht moet volgen indien je met haar in een relatie stapt.

Je kan ieder geval niet zeggen dat ze niet weet wat ze wil want in onderstaande video die helemaal viraal gaat, legt ze maar liefst 16 regeltjes uit waar je jezelf verplicht aan moet houden. Deze regels niet naleven tot op de letter is blijkbaar compleet verboden.

Doe trouwens ook maar je portemonnee open want mevrouw verwacht dat je haar elke maand meerdere keren naar de duurste restaurants neemt en minstens drie keer per jaar op reis gaat met haar. De man moet natuurlijk alles betalen want een prinses zoals zij gaat echt geen geld ophoesten.

Kers op de taart is ongetwijfeld dat je eigenlijk geen vrienden meer mag hebben. Echter niet getreurd want je hebt wel deze leuke blondine waar je 24/7 voor mag zorgen. Iemand dus interesse?

115 claps
32 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties