Jitske, dochter van Peter Van de Veire woest na walgelijke reacties over vader: ‘Rukmateriaal voor papa’

Jitske haar potje kookt over

De 27-jarige Jitske Van De Veire die heel wat mensen zullen kennen als dochter van de beroemde MNM radiopresentator is altijd al een dame geweest die absoluut niet op haar mondje is gevallen. Toen mensen massaal de befaamde naaktbeelden van haar vader deelde in 2020 ging haar uitspraak ‘Ik kom allemaal in jullie brievenbus kakken’, heel Vlaanderen rond.

Hou. Het. Fucking. Proper.

We zijn ondertussen al heel wat tijd verder, maar Jitske krijgt naar eigen zeggen nog constant negatieve commentaar. Deze keer na weer de zoveelste walgelijke reactie kookte het potje over en dat vertelde ze ook via haar Instagram Stories. Toen ze een lingeriefoto postte om de verschillen tussen het echte leven en sociale media te tonen, had één volger zijn commentaar al klaar: “Rukmateriaal voor papa.”

Jitske had deze keer dus ook haar antwoord klaar en besloot om niet te zwijgen: “Trol zoveel je wilt, maar hou het proper. De kilo’s drek die ik al over me kreeg de voorbije jaren ben ik gewoon gaan worden. Hoe erg dat ook is eigenlijk. Maar: Hou. Het. Fucking. Proper.” Printscreen van het incident zie je hieronder. Alsook enkele foto’s van Jitske.