Kathleen onthulde dat de oude K3 wel snoepers waren: ‘Wij waren dol op de Vlaamse papa’s

De dames van K3 waren vroeger ook maar gewone mensen

Het is alweer zo’n 6 jaar geleden dat de oude K3 afscheid nam van het podium. In 1999 was trouwens het allereerste optreden van Karen, Kristel en Kathleen. Oorspronkelijk waren ze een sexy meidengroep en was hun doelgroep niet per se kleine kindjes. Iets dat door de jaren heen duidelijk is veranderd.

Loeren naar knappe papa’s

In een interview met MNM onthulde Kathleen nu dat de oude K3’tjes eigenlijk vroeger tijdens hun optredens heel veel naar de Vlaamse papa’s loerden. Er zaten natuurlijk massa’s kinderen in het publiek, maar deze werden vaak vergezeld door knappe mannen en dat konden de dames wel smaken.

Meer zelfs, de K3’tjes hadden blijkbaar zelfs een teken in elkaar geknutseld om aan elkaar duidelijk te maken waar de knappe vaders in het publiek zaten. Karen, Kristel en Kathleen waren dus vroeger wel snoepers. De eerste blondine van K3 herhaalde ook: “Kijken mag hé!”.

“Als je op podia staat de kindjes zijn natuurlijk heel schattig, maar er zitten ook wel knappe papa’s in de zaal. Ik schrok er altijd van hoeveel knappe papa’s er rondlopen in België. En natuurlijk kijken mag hé! Wij hadden dan een speciale code om de knappe vaders te spotten in de zaal want de ene zijn ogen waren nog wat beter dan de andere.”

Ook de huidige K3 loert blijkbaar graag naar de papa’s, al doen zij dat zonder codetaal blijkbaar. Kathleen haar volledig reactie zie je in onderstaande video:

En uit nostalgische redenen posten we ook nog eens het allereerste optreden ooit van K3 in 1999. Marcel Vantilt vond het toen helemaal niks en zei toen ‘fijne vleeswaren, maar charcuterie met peren’. Wellicht had Marcel opgemerkt dat de dames niet naar hem hadden geloerd.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments