Khloe Kardashian verklapt haar favoriete standje, waarbij ze heel veel calorieën verbrandt Entertainment
Khloe Kardashian verklapt haar favoriete standje, waarbij ze heel veel calorieën verbrandt
Entertainment

Khloe Kardashian verklapt haar favoriete standje, waarbij ze heel veel calorieën verbrandt

Een Reddit-gebruiker heeft een al iets oudere blogpost van Khloe Kardashian vanonder het stof gehaald en deze gaat nu opnieuw keihard viraal. In de post onthulde Khloe wat volgens haar het beste seksstandje is om de meeste calorieën te verbranden. "Ik ben helemaal voor plezier hebben met fitness en het is de beste manier om gemotiveerd te blijven om te trainen," klonk het. "Ik heb mijn team een lijst laten samenstellen van seksstandjes waarmee je de meeste calorieën verbrandt, want wat is er nou leuker dan een stevig potje vrijen!?”

"Ik vond zelfs online een sekscalculator die je precies vertelt hoeveel calorieën je tussen de lakens verbrandt op basis van je geslacht, gewicht, standje, stijl en tijdsbestek,” ging ze verder. "Zie je, fit blijven kan super sexy zijn. En er zijn verschillende standjes waarbij je veel calorieën kan verbranden.” Khloe merkte op dat ze geen fan is van de missionaris, en dat ze geen nee zegt tegen een beetje doggy style-actie.

(lees verder onder de foto)

"Beste standje voor volledige workout"

De moeder van twee moedigde haar lezers aan om hakken te dragen voor een betere hoek wanneer je het wild maakt in staande positie en suggereerde het standje ‘The Bridge’ voor ‘meesters in de yoga’. Khloe is ook een grote fan van ‘The Lotus’, maar is helemaal wild van ‘The Shoulder Holder’, wat ze omschrijft als de ‘beste sekspositie als het gaat om een volledige workout’, en waarbij je tot 200 calorieën kan verbranden.

The Shoulder Holder
The Shoulder Holder

Tot slot merkte ze op dat ook de ‘Reverse Cowgirl’ een goeie is om wat energie en kilo’s kwijt te spelen. Sommige Reddit-gebruikers reageerden enigszins verrast, waarbij opmerkelijk veel mensen de Kardashians niet zien als ‘supergeïnteresseerd in seks’ (zoals Khloe wel beweert). Iemand zei: "Ik zie ze gewoon liggen scrollen op hun telefoon tot de man klaar is. Misschien af en toe een ‘oh yes baby’ op de meest verveelde, ongeïnteresseerde toon die er is." We kunnen er ons iets bij voorstellen… Hieronder trouwens nog wat leuke plaatjes van Khloe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties