Kim Kay nog altijd op de sukkel Entertainment
Kim Kay nog altijd op de sukkel
Entertainment

Kim Kay nog altijd op de sukkel

Zangeres Kim Kay sukkelt nog altijd met haar gezondheid. In 2004 werd ze geveld door baarmoederhalskanker. De complicaties die daarop volgden zorgden ervoor dat de zangeres nog altijd niet volledig hersteld is.

Normaal gezien was Kim Kay dit weekend meter van een motortreffen ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Dit kon niet doorgaan omdat ze nog altijd sukkelt met haar gezondheid. Nadat ze haar gevecht tegen baarmoederhalskanker overwon in 2004, zou de zangeres hervallen zijn.

Kim heeft al veel tegenslag gekend. Door haar baarmoederhalskanker kan ze geen kinderen meer krijgen. Toch kon ze alle tegenslagen verwerken en trouwde ze in 2005 in het geheim met Alain. Samen adopteerden ze een zoontje, Julien.

Dat ze verstek moest geven voor de motorhappening is geen goed teken. De gezondheid van Kim is nog altijd niet op peil. Ze hoopt wel dat ze ooit weer op de planken zal kunnen staan. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties