Love Island-bom met schaamrood op wangen nadat ze per ongeluk 'pikant' filmpje deelt met fans Entertainment
Love Island-bom met schaamrood op wangen nadat ze per ongeluk 'pikant' filmpje deelt met fans
Entertainment

Love Island-bom met schaamrood op wangen nadat ze per ongeluk 'pikant' filmpje deelt met fans

De Engelse Love Island-bom Kady McDermott (26) heeft excuses aangeboden aan haar 1,3 miljoen Instagram-volgers nadat ze per ongeluk een nogal ‘pikant’ filmpje deelde dat enkel voor haar goede vrienden bestemd was. Ze zei erbij dat het voorval ook voor haar een echte ‘nachtmerrie’ was. Of dat ook zo voor de fans was, durven we te betwijfelen…

De beelden waren afkomstig van tijdens een vrijgezellenfeestje bij Kady’s zus, waar er een aantal ‘spelletjes’ gespeeld werden. Kady bevestigde een grote roze penis op haar hoofd en gooide ringen in de lucht, die ze dan met de pretstok probeerde te vangen. Daar slaagde ze trouwens niet zo erg goed in volgens diegenen die het filmpje konden bekijken.

Love Island-bom met schaamrood op wangen nadat ze per ongeluk 'pikant' filmpje deelt met fans

Essentie van het spel

Nadat de video live was gegaan onder haar 1,3 miljoen volgers, gaf Kady op haar profiel toe dat ze in de fout was gegaan. Ze zei: "Dat was bedoeld om op het verhaal van mijn beste vrienden te zetten. Bij deze toch nog een fijne donderdag!” Ze kreeg ook veel feedback van fans online die niet zeker waren of Kady de essentie van het spel had begrepen.

Velen zeiden dat het eigenlijk een spel voor twee is en dat je de ringen over de pretstok van de andere moet gooien. ‘ Dat weet ik, zo dom ben ik niet!" sloeg de realityster terug. “Jullie hebben een punt maar wij hebben het nu eenmaal op deze manier gespeeld.” Het bewuste filmpje kunnen we jullie helaas niet tonen, maar wel wat leuke plaatjes van Kady…

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties