Man die de 'menselijke Satan' wordt genoemd, wil nu zijn hand vervangen door... een klauw Entertainment
Man die de 'menselijke Satan' wordt genoemd, wil nu zijn hand vervangen door... een klauw
Entertainment

Man die de 'menselijke Satan' wordt genoemd, wil nu zijn hand vervangen door... een klauw

Een man wordt een ‘menselijke Satan’ genoemd vanwege zijn extreme ‘body modification’, maar hij is lang niet van plan ermee te stoppen. Michel Faro Praddo (44), uit Praia Grande in Brazilië, heeft 85% van zijn huid laten bedekken met tatoeages. Daarnaast heeft hij ook nog eens hoorns in zijn voorhoofd laten implanteren. En de afgelopen jaren ging hij bovendien onder het mes om zijn neus, tepels, oren en navel te laten verwijderen.

Nu heeft hij een nieuw ‘project’ in gedachten. Hij wil namelijk van zijn handen klauwen maken! Michel heeft al zijn ringvinger laten amputeren, maar hij vindt zijn handen er nog niet ‘wild’ genoeg uitzien. Het is al een tijdje geleden dat hij onder het mes is geweest, omdat hij zich naar eigen zeggen de afgelopen maanden op zijn fysieke conditie heeft gericht. Hij zei: "Ik heb een passie voor bodybuilding. Wanneer ik aanpassingen aan mijn lichaam laat doen, dan moeten die eerst herstellen vooraleer ik weer kan sporten. Daarom heb ik het de laatste tijd wat rustiger aan gedaan op het vlak van body modification.”

Man die de 'menselijke Satan' wordt genoemd, wil nu zijn hand vervangen door... een klauw

Oren laten verwijderen

Michel legde ook uit hoe hij er toe kwam om een tijdje geleden zijn oren te laten verwijderen. “Het was mijn Mexicaanse vriend en ‘modificateur’ Gattoo Moreno die me op het idee bracht. Ik moest er wel even over nadenken”, zei hij. “Maar ik ben nu blij dat ik het deed. Het was een zeer opwindende ervaring omdat ik voelde dat ik iets in mezelf aan het redden was, eigenlijk een deel van mijn persoonlijkheid dat anderen in een coma hadden gelegd. Het voelde alsof ik weer tot leven kwam, en nu wil ik nog meer en extremere lichaamsaanpassingen."

Michel deelt trouwens zijn liefde voor body modification met zijn vrouw Carol, met wie hij al tien jaar een relatie heeft. Zij staat bekend als 'Mulher Demonia' (Demonenvrouw) vanwege haar ‘speciale’ verschijning. Hieronder vinden jullie wat bijzondere foto’s van de twee. De laatste is trouwens eentje die toont hoe ze er beiden vroeger uitzagen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties