Margot Robbie blikt terug op haar meest legendarische naaktscène ooit (video)

Zo leerden we de bloedmooie Margot kennen

De 31-jarige Margot Robbie is ondertussen een gigantische Hollywood-bom. Niet alleen voor haar waanzinnige looks, maar ook omdat ze simpelweg een verdomd goede actrice is. Dat bewees ze onlangs nog in The Suicide Squad als de knettergekke Harley Quin. Hoe je het echter ook draait of keert, zonder haar rol in ‘The Wolf of Wall Street’ was ze wellicht nooit de ster geworden die ze vandaag de dag is.

Intimiderend om voor Leonardo uit de kleren te gaan

Margot was amper 22 jaar tijdens haar opnames voor die legendarische film. Ze speelde haar rol als Naomi Lapaglia daar ten eerste al steengoed, maar vooral haar acteerprestaties gecombineerd met haar naaktscènes zorgde ervoor dat plots heel de wereld wist wie Margot Robbie was. Ze blikte een tijdje geleden terug op deze scènes waar ze uit de kleren ging voor Leonardo DiCaprio:

“Het was intimiderend met Leo, omdat ik wist dat die scène eraan zat te komen. Maar wanneer het moment daar is, besef je dat het je job is en dat hoe vlugger je eraan begint, hoe vlugger je weer je kleren kan aantrekken. De crew was in ieder geval heel professioneel en dat zorgde ervoor dat ik me er comfortabel bij voelde.”

Ze durfde echter niet aan haar ouders vertellen dat ze daadwerkelijk uit de kleren was gegaan en vertelde daarna zelfs dat het om ‘stuntdouble’ ging, maar maak je geen zorgen want het was dus daadwerkelijk wel Margot.

“Ja, ik heb lange tijd gewoon gelogen tegen mijn familie. Ik zei: ‘het kan me niet schelen wat je hebt gehoord, er is geen naakt in de film en ik doe geen naaktscènes. Negeer alles wat ze zeggen. Toen de film ook uit kwam vertelde ik dat wat ze zagen eigenlijk iemand was die inviel voor mij en daarna hebben ze met computereffecten mijn hoofd op iemands naakte lichaam gezet.”

Enkele van haar pikante scènes uit ‘The Wolf of Wall Street kan je in onderstaande video bekijken. De scène van bovenstaande foto start op 2:15

Fans van de Australische actrice kunnen trouwens al haar films hier vinden.

Bron: Zita.be

Leave a Reply

Your email address will not be published.