Model, actrice, zangeres... Maar nu gaat Cara Delevingne ook nog haar orgasme 'doneren' aan de wetenschap Entertainment
Model, actrice, zangeres... Maar nu gaat Cara Delevingne ook nog haar orgasme 'doneren' aan de wetenschap
Entertainment

Model, actrice, zangeres... Maar nu gaat Cara Delevingne ook nog haar orgasme 'doneren' aan de wetenschap

Cara Delevingne is al een manusje van alles: model, actrice, zangeres, schrijfster,… Kom daar nu nog bij: donor. En niet zomaar een donor, nee… Cara gaat namelijk haar orgasme ‘doneren’ aan de wetenschap. Say what!?

De 30-jarige Britse deed voor haar zesdelige documentairereeks mee aan verscheidene testen om zo bij te dragen aan onderzoek naar de zogenoemde orgasmekloof. Met haar documentaire ‘Planet Sex With Cara Delevingne’, die vanaf deze week bij de BBC te zien is, vraagt Delevingne aandacht voor verscheidene onderwerpen rond seks, waaronder de orgasmekloof.

Mannen komen meer klaar dan vrouwen

Er is namelijk een ‘kloof’ tussen mannen en vrouwen op het vlak van klaarkomen bij een vrijpartij. Volgens onderzoek dat Delevingne aanhaalt zou 95 procent van de heteromannen klaarkomen tijdens de seks, bij heterovrouwen is dat 36 procent. Delevingne wil te weten komen waar die kloof vandaan komt.

Ze zegt: "Ik denk dat het vrouwelijk verlangen enorm wordt onderdrukt. Ik weet uit mijn eigen liefdesleven hoe seksueel vrouwen kunnen zijn, dus je zou denken dat mannen en vrouwen in de 21e eeuw een even bevredigend seksleven zouden moeten hebben, toch? Nou, bereid je voor op een schok. Als het op het orgasme aankomt, is er een duidelijke genderkloof.”

Wij laten het orgasme van Cara even aan ons voorbijgaan en kijken samen met jullie naar wat leuke kiekjes van haar. Ook plezant!

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties