Neem eens een kijkje in het krankzinnige 'ex-feestpaleis' van Playboy Dan Bilzerian (foto's) Entertainment
Neem eens een kijkje in het krankzinnige 'ex-feestpaleis' van Playboy Dan Bilzerian (foto's)
Entertainment

Neem eens een kijkje in het krankzinnige 'ex-feestpaleis' van Playboy Dan Bilzerian (foto's)

De naam Dan Bilzerian zal ongetwijfeld wel een belletje doen rinkelen. Zo noemt hij zichzelf wel eens de Hugh Hefner van dit decennium.  Hij is beroemd geworden door zijn unieke levensstijl die bestaat uit vrouwen, geld, auto’s, wapens, gokken en nog meer vrouwen. Daarnaast heeft hij ook nog een eigen bedrijf, genaamd ‘Ignite’, waarmee hij onder andere CBD (wietolie) verkoopt, gelijkaardige aan deze producten.

Een gigantische mansion om in te feesten

Tot vorig jaar woonde de 41-jarige Dan in een waanzinnige mansion in Los Angeles met maar liefst 12 slaapkamers en overigens ook de plek waar hij heel wat feestjes organiseerde. De huurprijs voor dit pand is een slordige 250.000 dollar per maand. De huidige eigenaar moet trouwens ook 500.000 dollar per maand ophoesten om dit huis gewoon draaiend te houden.

Een werkelijk droomhuis dus voor elke feestende mens, maar vooral voor Dan Bilzerian vroeger. Hij huurde het huis dus en heeft het niet gekocht. Wellicht was zelfs voor hem het prijskaartje van 100 miljoen dollar iets te veel. Momenteel gebruikt het bedrijf Wish het huis voor entertainment en promotie doeleinden.

De heren van het YouTube-kanaal 'Enes Plus' mochten nu eens een kijkje nemen in dit stulpje met hun camera's. Het resultaat doet letterlijk je mond openvallen. Naast 12 kamers zijn er 25 badkamers aanwezig, een bowlingbaan, een home cinema, meerdere woonkamers, keukens, een prachtige outdoor fitness naast het zwembad en nog zoveel meer. Alles is natuurlijk ook in marmer afgewerkt om het nog iets meer die luxe look te geven.

Het huis is echt gemaakt om te entertainen dus heel wat ruimtes zijn ook gigantisch en hebben natuurlijk ook een bar zodat feestvierders helemaal los kunnen gaan. Er zijn zelfs verschillende toilettenhokjes zodat feestende gasten niet allemaal op dezelfde wc hun ding moeten doen. Hoewel de ruimtes meer dan groot genoeg zijn, is er zelfs een aparte ruimte voorzien als dancing.

Voor de liefhebbers van bierpong is er ook een unieke bierpong-ruimte voorzien naast een waterval. Natuurlijk is dit niet een tafel met kleine bekertjes, maar een grote aparte tuin met gigantische bekers en er wordt gesmeten met voetballen of basketballen en niet met ping pong-balletjes.

Met onderstaande foto's en video kan je het voormalige stekje van Dan Bilzerian zelf bewonderen. Hij moest naar verluidt het huis verlaten omdat de kosten van de gehele mansion veel te duur op lange termijn waren.

https://youtu.be/CroBbYhWCLQ

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties