Nieuwe 'The Super Mario Bros. Movie' trailer toont race op Rainbow Road en de fans worden gek Entertainment
Nieuwe 'The Super Mario Bros. Movie' trailer toont race op Rainbow Road en de fans worden gek
Entertainment

Nieuwe 'The Super Mario Bros. Movie' trailer toont race op Rainbow Road en de fans worden gek

Fans zijn weggeblazen na het zien van de nieuwe trailer voor The Super Mario Bros. Movie. Hoewel Nintendo sinds de aankondiging veel van de plot verborgen heeft gehouden, toont de nieuwe teaser ons al heel wat meer van wat we volgend jaar kunnen verwachten. Het zijn alvast geweldige beelden en het lijkt erop dat het een geweldig avontuur wordt voor Mario (ingesproken door Chris Pratt) en zijn bende Mushroom Kingdom-vrienden.

Maar waar fans het meest enthousiast over zijn, is dat de film een ‘eerbetoon’ brengt aan Mario Kart. In de laatste seconden van de trailer zie je Mario in zijn iconische racekart over de legendarische Rainbow Road scheuren. Iedereen die het spel ooit speelde, weet waarover we het hebben. We krijgen zelfs Pratt's poging tot Mario's 'wahoo' slagzin te horen en die is behoorlijk raak.

Wahoo!

Fans op de sociale media werden er helemaal wild van. Eén iemand schreef: “Wauw, dit had ik niet verwacht. Maar hoe geweldig is dit…? Rainbow Road!” Een andere zei: “Nostalgie ten top!” Een derde schreef: “Ik hou van alles aan deze film. En dan nog die ‘wahoo’ op Rainbow Road… Super!” Chris Pratt wordt in de film vergezeld door Charlie Day, die Luigi zal spelen, Anya Taylor-Joy is gecast als Princess Peach, en Jack Black zal de angstaanjagende Bowser spelen.

Seth Rogen speelt Donkey Kong, terwijl Keegan-Michael Key de stem van Toad zal vertolken. Er is nog geen teken van Yoshi, maar we houden hoop. Ook Fred Armisen (Portlandia), Kevin Michael Richardson (The Simpsons), komiek Sebastien Maniscalco en Charles Martinet, die sinds 1992 zowel Mario als Luigi vertolkt in de Super Mario-videospelreeks, maken deel uit van de cast.

De film komt pas uit in april 2023, maar hieronder kun je alvast de geweldige trailer bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties