OnlyFans-model en tattoo-verslaafde heeft ernstig probleem na laatste tatoeage op intieme delen Entertainment
OnlyFans-model en tattoo-verslaafde heeft ernstig probleem na laatste tatoeage op intieme delen
Entertainment

OnlyFans-model en tattoo-verslaafde heeft ernstig probleem na laatste tatoeage op intieme delen

Tattoo-verslaafde en OnlyFans-ster Becky Holt heeft onlangs onthuld dat ze niet in staat is om seks te hebben met haar partner na haar laatste tatoeage. Dat was een inkleuring van haar schaamlip, en deze is momenteel nog steeds te veel gezwollen. Vervelende en pijnlijke affaire!

De 34-jarige, die vaak wordt omschreven als 'de meest getatoeëerde vrouw van Groot-Brittannië', werd beroemd nadat ze onthulde dat ze tot nu toe al 35.000 pond had neergeteld om 95% van haar lichaam met inkt te bedekken. Ze heeft zelfs haar schaamlippen laten tatoeëren, maar ze heeft niet bekendgemaakt welke ‘ontwerpen’ ze daar beneden heeft.

Droge periode

Maar het tatoeëren heeft ook een keerzijde, want de moeder uit Cheshire, heeft naar verluidt een ‘droge periode’ met haar partner. Ze geeft toe dat ze moeite heeft om haar partner te vrijen omdat ze daar beneden te opgezwollen is, zelfs een maand na de inkleuring. Zeer lastig voor het koppel, dat naar eigen zeggen een zeer actief seksleven heeft.

In een video legde Becky uit: "We zullen niet intiem kunnen zijn tot het genezen is. De pijn is nog redelijk draaglijk voor me, maar toch… Het is een zeer lastige situatie!” Eerder onthulde Becky al dat de meest pijnlijke tatoeages die ze liet zetten, deze op haar oksels zijn. “Ik was in tranen. Het was verschrikkelijk!” zei ze. “Ook degene op mijn ribben waren erg pijnlijk.” Becky raakte verslingerd aan tatoeages toen ze nog maar 15 jaar oud was en nu is haar lichaam al gebruikt als een canvas door vele tatoeëerders.

Andere aanpassingen

De OnlyFans-ster heeft o.a. geometrische ontwerpen op haar borst en kleurrijke inkervingen op haar benen. Haar favoriete tatoeage is de David Bowie-tekst in kalligrafie op haar voorhoofd. Becky heeft haar uiterlijk ook veranderd met plastische chirurgie. Ze heeft een borstvergroting ondergaan om haar rondingen te verbeteren, wat haar eerste operatie was toen ze 20 jaar oud was. Sindsdien heeft ze nog meer borstvergrotingen en een neuscorrectie ondergaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties