Peter Goossens: "Op naar de top 20" News
Peter Goossens: "Op naar de top 20"
News

Peter Goossens: "Op naar de top 20"

Peter Goossens, chef van het driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruishoutem hoort tot de 25 beste koks ter wereld.

Met zijn uitverkiezing deze week stijgt hij niet alleen 17 plaatsen ten opzichte van de vorige editie van deze lijst van San Pellegrino en het Britse Restaurants Magazine. Hij laat vooral zien dat hij er na een mindere periode weer helemaal staat. Meer nog, zijn ambitie reikt verder dan dit, hij wil weer in de top 20 duiken. Al ligt dat niet voor de hand, want de mondialisering grijpt ook in zijn sector wild om zich heen.

In een uitgebreid interview met de krant 'Gazet van Antwerpen' legt Peter Goossens uit welke strategie hij wil hanteren om te klimmen op de lijst. Hij kijkt terug op het effect van zijn tv-optredens en praat losweg over zijn passies, productkennis en jagen. En hij verklapt wat hij graag eet en helemaal niet in zijn mond wil.

JVB

Foto Luc Daelemans

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties