Piet Huysentruyt razend na Banana Split-grap

Hans Otten en Peter Van Asbroeck, de twee grapjurken uit het televisieprogramma Banana Split, hebben een steengoede grap uitgehaald met televisiekok Piet Huysentruyt. Alleen kon die daar helemaal niet mee lachen. Keukenpiet ging zelfs even Hans Otten te lijf.  De mop was nochtans geniaal. Marie, de dochter van Piet, maakte vadertje kok vlak voor haar […]

Hans Otten en Peter Van Asbroeck, de twee grapjurken uit het televisieprogramma Banana Split, hebben een steengoede grap uitgehaald met televisiekok Piet Huysentruyt. Alleen kon die daar helemaal niet mee lachen. Keukenpiet ging zelfs even Hans Otten te lijf. 

De mop was nochtans geniaal. Marie, de dochter van Piet, maakte vadertje kok vlak voor haar vertrek naar China wijs dat ze een nieuwe vriend van negenendertig jaar heeft, ermee gaat trouwen én er al zwanger van is. De kerel is niet bepaald de ideale schoonzoon. Hij pikt frieten uit het bord van Piet en rookt er niet naast. Dat is te veel voor Huysentruyt. De doorgaans zo aimabele kok is tijdens het etentje compleet van zijn melk. Kapotgemaakt.

Huysentruyt ontploft SOS-gewijs nadat duidelijk wordt dat Hans Otten hem bij het toepasselijke Pietje heeft. Eerst reageert hij geëmotioneerd. Daarna haalt de kolerieke kok uit naar de camera en presentator Hans Otten. Ook achteraf in de studio is de komische noot nog steeds niet verwerkt. Wanneer Huysentruyt de beelden herbekijkt, krijgt hij het moeilijk. “Aan mijn dochter raak je niet”, verbijt de stoere kok de tranen.

Welaan, Piet. Wat hebben we vandaag geleerd? 1. Uw dochter is niet zwanger. 2. Ze heeft geen marginaal vriendje. 3. Ze gaat ook niet trouwen en 4. Lachen kan geen kwaad. Niet meer vergeten, Piet.

Het bewuste Banana Split-fragment kan u hier bekijken. (SF)

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Your email address will not be published.