Playboy-model ondergaat plastische chirurgie om 'liefdesgrotje' te verfraaien (foto's) Entertainment
Playboy-model ondergaat plastische chirurgie om 'liefdesgrotje' te verfraaien (foto's)
Entertainment

Playboy-model ondergaat plastische chirurgie om 'liefdesgrotje' te verfraaien (foto's)

Ex- Big Brother Brazilië winnares en Playboy-model Vanessa Andrea Mesquita (36) onthulde dat ze twee maanden geleden een schaamlipoperatie onderging in een poging haar vagina te ‘verfraaien’. Vanessa zegt dat het ‘daar beneden momenteel gezwollen is’, maar dat het resultaat ‘prachtig’ is.

In een social media-post die ze eerder deze maand deelde, zei ze: "Mijn kleine Vanessa is nu jeugdig. Het is nog steeds een beetje gezwollen, maar het resultaat is prachtig." Het model onderging een nymphoplastie, een ingreep die bedoeld is om ongelijke schaamlippen te corrigeren. Om de ingreep te vieren, deed het model een naaktshoot in São Paulo en deelde later de kiekjes op OnlyFans.

Geen risico op censuur

Ze is onlangs toegetreden tot het volwassenenplatform, waar ze haar debuut aankondigde, samen met model Vivi Fernandez. Ondertussen deelt ze vaak pikante content samen met haar goede vriendin Clara Aguilar, die ook deelnam aan Big Brother.

Vanessa zei: “Ik hou van de vrijheid om een platform te hebben waar ik foto's en video's kan plaatsen zonder het risico te lopen gecensureerd te worden. Het aantal abonnees varieert sterk, ik heb er al tussen de 1.000 en 5.000 gehad in een maand. En de feedback van het publiek is positief sinds de lancering." En nu tot de kern van de zaak… Hieronder wat lekkere plaatjes van Vanessa!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties