Realityshow 'Squid Game: The Challenge' loopt helemaal uit de hand: "Mensen schreeuwden om hulp!" Entertainment
Realityshow 'Squid Game: The Challenge' loopt helemaal uit de hand: "Mensen schreeuwden om hulp!"
Entertainment

Realityshow 'Squid Game: The Challenge' loopt helemaal uit de hand: "Mensen schreeuwden om hulp!"

Miljoenen mensen wereldwijd hebben gekeken of kijken naar de populaire Netflix-serie Squid Game. Alles draait om een grote pot met geld, kinderspelletjes en deelnemers die (letterlijk) sneuvelen tijdens het ‘spel’. Netflix brengt de fictieserie nu tot leven met een spelprogramma gebaseerd op de populaire Zuid-Koreaanse serie. Maar ook daar loopt niet alles van een leien dakje…

In ‘Squid Game: The Challenge’ strijden honderden spelers om de gigantische prijzenpot van 4,37 miljoen euro. In tegenstelling tot de fictieserie, zou hier alles ‘onschadelijk’ moeten zijn, maar dat is het dus niet. Veel spelers kregen immers het gevoel dat ze bevroren waren toen de temperatuur op de set plots zakte tot -3 graden, dat meldt de Daily Mail. Omdat het om veel geld gaat, bleven veel mensen met verschijnselen van onderkoeling gewoon doorgaan.

(lees verder onder de video)

In de Daily Mail vertelde een deelnemer: “Het leek wel een oorlogsgebied. Mensen werden afgevoerd door medici, maar we konden niets zeggen. Als je sprak dan lag je eruit. Sommige konden zelfs hun voeten niet bewegen omdat het zo koud was.” Maar uiteindelijk schreeuwden verschillende spelers dan toch om hulp en werden ze in een brancard van de set gedragen. Wat een toestanden!

Eén voor één geëlimineerd

De tv-show heeft de hoogste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv, waarbij 456 spelers strijden voor een gigantische pot van 4,56 miljoen dollar (4,37 miljoen euro). Hun strategie, allianties en karakter worden tot het uiterste getest in een reeks van proeven, die gebaseerd zijn op de originele serie en aangevuld met nieuwe verrassende uitdagingen. Net zoals in de serie worden spelers één voor één geëlimineerd.

(Bron: Daily Mail en hln.be – Intropic: Netflix)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties