Grootste Vlaamse film ooit? Seks en waanzinnige feestjes in de nieuwste trailer van de film 'Zillion' Entertainment
Grootste Vlaamse film ooit? Seks en waanzinnige feestjes in de nieuwste trailer van de film 'Zillion'
Entertainment

Grootste Vlaamse film ooit? Seks en waanzinnige feestjes in de nieuwste trailer van de film 'Zillion'

Zet je schrap voor dé adrenalinestoot van het jaar! Nadat eerder een eerste teaser gelost werd, is er nu de eerste officiële trailer van de film ZILLION. En hij belooft vuurwerk! De film van Robin Pront gaat over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel Zillion en zijn flamboyante eigenaar Frank Verstraeten, die het van computernerd uit Meise schopte tot de koning van het Antwerpse nachtleven.

Kevin Meul schreef het scenario samen met Robin Pront die ook de film regisseerde. Robrecht Heyvaert (D’Ardennen, Patser, Bad Boys for Life) verzorgt net zoals bij D’Ardennen het camerawerk. FBO, bekend van De Premier maar ook van Callboys en De Dag, produceert de film in coproductie met Woestijnvis en Millstreet Films.

Geweldige cast

En de cast van de film, die mag er ook best wezen! Frank Verstraeten wordt vertolkt door Jonas Vermeulen. Charlotte Timmers, Matteo Simoni, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen vervolledigen de hoofdcast.

Verhaal

In de film zie je hoe Frank Verstraeten, met een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang, een eigen discotheek wil die beter is dan alle andere. Hij wordt dé spilfiguur van het Antwerpse nachtleven en gaat een alliantie aan met pornokoning Dennis Black Magic. Helaas duren ook hier mooie liedjes niet lang en Verstraeten gaat samen met zijn danstempel ten onder. Check hieronder de stomende trailer waar de vonken van af vliegen!

Vanaf 26 oktober is deze blockbuster in de Vlaamse bioscopen te zien en om dat te vieren gaat de Antwerpse danstempel nog één keer zijn deuren openen. De Antwerpse Waagnatie krijgt namelijk op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober een Zillion-metamorfose die Antwerpen op zijn grondvesten zal doen daveren. (Her)beleef de gloriedagen van de Zillion grootser dan ooit tevoren, met nog meer licht, vuurwerk, confetti, acts en nog zoveel meer. Hieronder kun je alvast de nieuwste, zinderende trailer bekijken. Het aftellen kan beginnen.

8 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties