Seksuologe Lotte Vanwezemael over dagelijkse dickpics: ‘Er zijn mannen die echt denken dat ze zo een vrouw kunnen versieren’

Lotte krijgt er elke dag

De populairste en bekendste seksuologe van Vlaanderen is momenteel zonder enige twijfel Lotte Vanwezemael. De roodharige seksuologe ligt ook zeer goed in de markt bij de mannen en dat zorgt blijkbaar voor heel wat ongewenste dickpics.

Elke dag nieuwe dickpics

Aan De Zondag vertelde ze dat er bijna elke dag wel nieuwe ‘piemelfoto’s’ in haar digitale brievenbus zitten. Soms grappig, maar eigenlijk wel behoorlijk ongepast. Sommige mannen gaan blijkbaar ook echt behoorlijk ver.

“Eigenlijk zijn dickpics dagelijkse kost. Ik schrik daar ook niet meer van, al is het natuurlijk echt niet oké. Ik sta sterk in mijn schoenen en gebruik een portie humor om daar mee om te gaan, maar andere meisjes kunnen daar heel erg van aangedaan zijn.”

“Laatst werd ik wakker met een foto van iemands anus. Zeer onsmakelijk! Waarom mannen dat doen? Sommigen om te choqueren en te vernederen, voor de macht dus, maar er zijn ook mannen die serieus denken dat dit de manier is om een vrouw te versieren.”

Mannen die Lotte al wat ongewenste plaatjes hebben gestuurd, kunnen hun pretstok wel misschien ooit bewonderen in een galerij of een boek. Heren die geen verdere aandacht willen, zijn bij deze dus gewaarschuwd.

“Er zijn trouwens ook mannen die onzeker zijn over hun geslachtsdeel en dan willen weten of alles er wel normaal uitziet. Ik heb al piemels gezien in alle vormen en maten, en ik sla ze ook allemaal op in mijn gsm, om later nog iets mee te doen. Een expo of een boek of zo.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael) op

Bron: Nieuwsblad.be, foto Instagram Lotte Vanwezemael
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments