‘The Voice Kids’-video van Marco Borsato die minderjarige kandidate knuffelt en kust gaat terug viraal

Hier naar terug kijken, is plots heel ongemakkelijk

Je moet de afgelopen week al in een gigantisch grot geleefd hebben als je niet weet wat er gaande is in de Nederlandse versie van The Voice. Zo zouden meerdere coaches zoals Marco Borsato en rapper Ali B. seksueel overschrijdend gedrag. Borsato wordt er bijvoorbeeld van beticht dat hij minderjarige meisjes die deel hadden genomen aan The Voice Kids onzedelijk betast zou hebben.

Momenteel gaan onderstaande beelden nu terug viraal van de finale van The Voice Kids en je begrijpt al snel waarom. Net voor de winnaar bekend werd gemaakt zie je Borsato zijn jonge poulain heel wat knuffels en zelfs kusjes geven. Toenmalig zag daar niemand iets verkeerd in en werd het bestempeld als vaderlijke trots.

Met wat nu echter naar buiten gekomen, ziet dit er toch wel heel erg ongemakkelijk uit en niet bepaald gedrag dat je toont bij een jonge kandidate. We betwijfelen sterk dat iemand het ok vindt dat een man van 52 jaar zo met zijn minderjarige dochtertje/zusje/nichtje om gaat. Of bedoelde Marco hier echt helemaal niets verkeerd mee en had hij gewoon een zeer goede band? Kan ook natuurlijk, oordeel zelf: