Het tweede seizoen van Undercover heeft eindelijk een trailer en releasedatum

Tom Waes is terug

Het eerste seizoen van Undercover was een schot in de roos. Tom Waes en de Nederlandse Anna Drijver speelde Bob en Kim, twee undercover agenten die een drugshandel probeerde op te doeken. Daar leerde we ondertussen ook de legendarische gangster Ferry Bouman kennen.

Nog straffer als vorig seizoen

Het tweede seizoen zal net zoals de vorige keer weer 10 afleveringen hebben. Deze keer gaat Bob undercover in een Belgische illegale wapenhandel. Vorig jaar was het decor vooral een camping, deze keer zal het voornamelijk een country- en western-manege zijn.

We mogen ons alvast verwachten aan weer heel wat hevig scènes en veel straffe plottwists. Tom Waes zei dit namelijk nog over het nieuwe seizoen:

“Het draaien van ‘Undercover 2’ was een feest. Al vanaf de eerste lezing was het duidelijk dat de scenario’s en de cliffhangers nog straffer zijn dan vorig seizoen. Bob komt deze keer langs alle kanten onder druk te staan, heerlijk om een man met zoveel verschillende maskers te spelen. De fans van Undercover zullen tien afleveringen lang op het puntje van hun stoel zitten.”

Publiekslieveling Ferry Bouman is overigens ook weer terug. Hij probeert vanuit de gevangenis een plan te maken om zo wraak te nemen op Bob Lemmens (Tom Waes) omdat hij door hem achter de tralies zit.

Eerste trailer en releasedatum

Eén bracht vandaag alvast een trailer naar buiten. De verwachtingen mogen na deze beelden alvast weer torenhoog zijn. Spanning en sensatie lijkt gegarandeerd voor het tweede seizoen van één van de beste Belgische series ooit.

We zullen wel nog even moeten wachten voor we kunnen kijken. Zo zal de eerste aflevering pas op 6 september worden uitgezonden op zender één. In Nederland is Undercover ook te zien op Netflix. Belgische Netflix-gebruikers moeten op één kijken of enkele maanden wachten.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments