Vriendinnen vinden het leven te duur en delen hack om goedkoop te drinken in discotheek Entertainment
Vriendinnen vinden het leven te duur en delen hack om goedkoop te drinken in discotheek
Entertainment

Vriendinnen vinden het leven te duur en delen hack om goedkoop te drinken in discotheek

Ene Sophie Bartram merkte – zoals de meesten van ons – dat het leven altijd maar duurder en duurder wordt. Een beloofde loonsverhoging bleef bovendien uit voor haar, maar toch wilde ze zich nog steeds een avondje stappen kunnen veroorloven. Alleen… de prijzen van de drankjes in discotheken (en ook op andere plekken) swingen ook al de pan uit. Wat gedaan!?

Sophie en haar vriendinnen bedachten een oplossing en hebben die ook gedeeld op TikTok, waar het filmpje al miljoenen keren bekeken werd. In de clip is te zien hoe Sophie haar been uitstrekt, terwijl haar vriendin vakkundig plakband om haar been wikkelt om een plastic fles met daarin een alcoholisch drankje vast te maken.

Hop, naar de toiletten!

Als de fles aan Sophies been vastzit, hoeft ze alleen nog maar haar jeans omlaag te trekken om de smokkelwaar te verbergen. En het lijkt erop dat hun plan gewerkt heeft. Nadat ze het personeel om de tuin hadden geleid, gingen de dames naar wat leek op de toiletten van de discotheek om de alcohol die aan Sophies been was vastgemaakt in hun gekochte mixdrankje te gieten. “Meisjes moeten doen, wat meisjes moeten doen!” luidde het bijschrift bij het filmpje.

Verbaasd over hun creativiteit, waren TikTok-gebruikers er snel bij om de dames te prijzen voor het delen van hun stiekeme hack. Eén persoon grapte: "Volgende keer tape je het ondersteboven! Makkelijker om te gieten." Iemand anders zei: "Mijn vrienden en ik stoppen onze flessen in onze laarzen en in de taille van onze jeans." Ten slotte schreef iemand: "Nu begrijp ik waarom skinny jeans niet langer gedragen wordt."

@soph.bartt gotta do what you gotta do girlies xxx OP: @Chelsie_7 #fyp #foryou #moneysavingtips #costoflivingcrisis #trending ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties