Belgisch-Nederlandse thriller 'Noise' met Ward Kerremans in de hoofrol is nu te streamen op Netflix Film & TV
Belgisch-Nederlandse thriller 'Noise' met Ward Kerremans in de hoofrol is nu te streamen op Netflix
Film & TV

Belgisch-Nederlandse thriller 'Noise' met Ward Kerremans in de hoofrol is nu te streamen op Netflix

Met Into The Night hadden we al een Belgische Netflix-original en met De Familie Claus een Belgisch-Nederlandse kerstfilm. Komt daar nu bij: de Belgisch-Nederlandse thriller ‘Noise’, die vanaf vandaag gestreamd kan worden op Netflix.

In de hoofdrol zien we Ward Kerremans, die we kennen van Billie vs. Benjamin en Grond, en die het lief is van niemand minder dan Danira Boukhriss Terkessidis. Voorts zien we ook nog namen als Johan Leysen, Mieke De Groot, Katelijne Damen en Jennifer Heylen in de bijrollen de revue passeren.

Kerremans vertolkt de rol van Matthias, een influencer die samen met zijn partner Liv (Sallie Harmsen) in zijn ouderlijk huis intrekt in de buurt van het woonzorgcentrum waar zijn vader (Johan Leysen) verblijft. Het (al lang gesloten) bedrijf waarvan de vader van Matthias vroeger CEO was, bevindt zich ook in dezelfde buurt, waardoor de influencer in de ban geraakt van wat er zich vroeger allemaal in het bedrijf afspeelde.

"Best grappig dat ik een influencer speel"

Aan newsmonkey.be vertelde Kerremans: “Het is best grappig dat ik een influencer speel, want ik heb helemaal niets met sociale media. Ik heb een Instagramaccount, maar laten we zeggen dat ik daar eerder bescheiden aanwezig ben. Zo iemand spelen was dan ook een ver-van-mijn-bedshow: ik heb niet echt een idee wat je moet doen om het te worden, of wanneer je precies een influencer bent. Ik gebruik Instagram om promo te maken voor mijn werk, veel verder gaat het eigenlijk niet.”

Of Kerremans erin geslaagd is om zijn rol van influencer glansrijk neer te zetten, kan je dus vanaf vandaag, vrijdag 17 maart, bekijken op Netflix. Hieronder alvast de veelbelovende trailer.

(Bron: newsmonkey.be - Intropic: Netflix)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties