Breekt deze film alle records in 2024? Nieuwe trailer van 'Deadpool & Wolverine' doet Marvel-fans watertanden Film & TV
Breekt deze film alle records in 2024? Nieuwe trailer van 'Deadpool & Wolverine' doet Marvel-fans watertanden
Film & TV

Breekt deze film alle records in 2024? Nieuwe trailer van 'Deadpool & Wolverine' doet Marvel-fans watertanden

Een nieuwe trailer voor Deadpool & Wolverine heeft fans weer een voorproefje gegeven van de aankomende film en het minste dat je kan zeggen is dat ze super enthousiast zijn. De trailer werd afgelopen weekend online gezet en toont meer van de aankomende actie en grappen die waarschijnlijk overal in de superheldenfilm te vinden zullen zijn.

Ryan Reynolds deelde de trailer op zijn Instagram-pagina en schreef als onderschrift: “Ik hoop dat iedereen minstens één keer in zijn leven met zijn beste vriend kan werken. Ik kan niet wachten om dit eindelijk te doen. #BestFriendsDay #DeadpoolAndWolverine.” Opvallend was dat de trailer een geremixte versie van Wiz Khalifa’s nummer Black and Yellow gebruikte, waarop iemand reageerde: “Dat jullie het nummer Black and Yellow hebben genomen en veranderd in Red and Yellow… Jullie zijn echt geniaal!”

Breekt deze film alle records in 2024? Nieuwe trailer van 'Deadpool & Wolverine' doet Marvel-fans watertanden

"Deze film wordt geweldig!"

“Ik ben sinds de pandemie niet meer in de bioscoop geweest, maar ik denk dat daar nu een einde aan komt!” reageerde iemand anders. “Twee mutanten die met de tijd en het universum spelen... Dit is perfectie,” schreef een derde. "Deze film wordt geweldig, ik kan niet wachten tot ik hem kan zien! Goed gedaan, Ryan!" voegde een ander toe. Er is nog niet veel bekend over het plot van de film, maar fans speculeren en analyseren de trailers om zoveel mogelijk details te achterhalen.

Josh Brolin

Een opvallende vraag die fans bezighoudt, is of Josh Brolin, die eerder in Deadpool 2 te zien was, zal terugkeren voor het derde deel. Brolin vertelde aan The Playlist, die hem vroeg naar het feit dat hij op IMDb in de cast stond vermeld: “Ben ik dat? Jaaa! Ik wilde echt in die film zitten. Het is een complexer doolhof dan Outer Range (Brolins Amazon Prime sci-fi serie, nvdr) ooit zal zijn, mijn vriend. Cable was erg leuk om te doen. Ik vond die rol echt leuk.” Maar daarmee weten we dus eigenlijk nog niets…

Brolin zei ook dat hij een grote fan was van iedereen in de film, vooral van Hugh Jackman, en voegde eraan toe: "Hugh… ik ben absoluut verliefd op hem. Ik ken Ryan nu, en ik heb Hugh een paar keer ontmoet. Hoe oud is die gast? Is hij 56 of 57? Ik bedoel, serieus, de kerel veroudert niet. Dus, ja. Ik ben een grote fan van hem.” Vanaf eind juli is de film te zien in de bioscoop. Hieronder de laatste trailer:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties