'De beste tv-serie ooit gemaakt' krijgt na 22 jaar eindelijk een vervolg: dit is de eerste trailer Film & TV
'De beste tv-serie ooit gemaakt' krijgt na 22 jaar eindelijk een vervolg: dit is de eerste trailer
Film & TV

'De beste tv-serie ooit gemaakt' krijgt na 22 jaar eindelijk een vervolg: dit is de eerste trailer

Er verschenen in de afgelopen twee decennia honderden fenomenale tv-series, maar volgens heel wat mensen is Band of Brothers samen met The Wire, Breaking Bad en The Sopranos één van de beste serie ooit gemaakt. De wereldberoemde oorlogsserie krijgt nu heel binnenkort een vervolg.

Band of Brothers verscheen oorspronkelijk in 2001 en was een tiendelige tv-serie gemaakt door niemand minder dan Steven Spielberg en Tom Hanks. De serie vertelde het verhaal van 'Easy Company', een divisie in het Amerikaanse leger en toonde hun emotionele missies tijdens Wereldoorlog II.

Een serie die uiteindelijk met gigantisch veel awards werd beloond en ook op IMDB na bijna 400.000 reviews een duizelingwekkend hoge score van 9,4 heeft. Daarmee staat deze volgens de IMDB-ranking op nummer 4 van 'beste series ooit gemaakt'. Niet slecht denken we dan en reden genoeg om een opvolger in de gaten te houden.

22 jaar na het origineel

Liefhebbers van het origineel kunnen ondertussen uitkijken naar de release van 'Masters of the Air'. Een 9-delige oorlogsserie ook weer gemaakt door Spielberg en Tom Hanks en tevens dezelfde producers van Band of Brothers. Noemt het dus gerust een spirituele opvolger.

‘Masters of the Air’ volgt de soldaten van de 100th Bomb Group terwijl ze gevaarlijke bombardementen uitvoeren op nazi-Duitsland en worstelen met de ijskoude omstandigheden, het gebrek aan zuurstof en de pure terreur van gevechten op 7.000 meter hoogte. in de lucht.

De serie wil vooral de psychologische en emotionele prijs in beeld brengen die deze jonge soldaat hebben betaald tijdens Wereldoorlog II. Verwacht je dus aan indrukwekkende oorlogsscènes maar ook heel wat scènes waarbij je toch even zal slikken.

De eerste trailer (onderaan) is alvast behoorlijk indrukwekkend te noemen. 'Masters of the Air' is vanaf 26 januari 2024 te zien op Apple TV. Een abonnement kost 9,99 euro, al kan je ook een gratis proefweek nemen.

Voor de liefhebbers van Band of Brothers: moest je deze serie nog eens willen zien, kan je de DVD of Blu-Ray van deze sublieme serie kopen voor een héél scherpe prijs op Bol.com.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties