De eerste trailer van de langverwachte actiefilm The Crow belooft alvast flink wat vuurwerk Film & TV
De eerste trailer van de langverwachte actiefilm The Crow belooft alvast flink wat vuurwerk
Film & TV

De eerste trailer van de langverwachte actiefilm The Crow belooft alvast flink wat vuurwerk

Als er een film is waar wij alvast dit jaar naar uitkijken, dan is het wel The Crow, geïnspireerd op het verhaal van de Amerikaanse stripserie en bedacht door James O’Barr. Rupert Sanders zit in de regisseursstoel en de getalenteerde Bill Skarsgård vertolkt de hoofdrol. Dat kan niet anders dan vuurwerk opleveren!

De film vertelt het verhaal van zielsverwanten Eric Draven (Skarsgård) en Shelly Webster (FKA twigs) worden op brute wijze vermoord doordat de demonen uit haar duistere verleden hen inhalen. Wanneer Eric de kans krijgt om zijn ware liefde te wreken door zichzelf op te offeren, begint hij aan een zoektocht naar hun moordenaars. Hierbij moet hij de werelden van de levenden en de doden doorkruisen om wraak te nemen.

Cast

De hoofdrollen worden vertolkt door Bill Skarsgård en FKA Twigs. Skarsgård heeft zijn sporen verdiend in bekende films zoals It (2017), It Chapter Two (2019), Barbarian (2022) en John Wick: Chapter 4 (2023). FKA twigs, een bekende Britse zangeres, heeft eerder haar acteertalent laten zien in films zoals Honey Boy (2019). Daarnaast speelt Danny Huston een belangrijke rol in de film. Huston is bekend van films zoals X-Men Origins: Wolverine (2009) en Wonder Woman (2017).

Releasedatum

De film werd geregisseerd door Rupert Sanders, bekend van onder andere Snow White and the Huntsman (2012) en Ghost in the Shell (2017). Vanaf 5 juni zal deze hedendaagse remake van het geliefde verhaal exclusief te zien zijn in de bioscoop. Hieronder kun je alvast wat opwarmen met de eerste trailer van de langverwachte actiefilm The Crow:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties