De eerste trailer voor Gladiator 2, met sterrencast, maakt fans helemaal wild: "Wauw, ik kan niet wachten!" Film & TV
De eerste trailer voor Gladiator 2, met sterrencast, maakt fans helemaal wild: "Wauw, ik kan niet wachten!"
Film & TV

De eerste trailer voor Gladiator 2, met sterrencast, maakt fans helemaal wild: "Wauw, ik kan niet wachten!"

De langverwachte trailer voor Gladiator 2 is eindelijk uitgebracht en wij kunnen alvast niet wachten. Het vervolg op de klassieke film met Russell Crowe heeft een nieuwe hoofdrolspeler, met Paul Mescal uit Normal People in de hoofdrol deze keer. Hij wordt vergezeld door Denzel Washington, die een voormalige slaaf speelt die wraak zoekt op degenen die hem onrecht hebben aangedaan.

Daarnaast spelen Pedro Pascal, Joseph Quinn en May Calamawy mee, wat zorgt voor een mix van de meest opkomende acteurs en gevestigde namen. Fans zijn enorm enthousiast over de trailer en velen zeggen dat het de terugkeer van de cinema markeert. Een fan op X zei: "Cinema is back, ziet er geweldig uit man." Een ander zei: "Dit ziet er geweldig uit", terwijl één iemand duidelijk enthousiast was over een bepaalde ster en tweette: "OMG ik kan niet wachten!!!! PEDRO MFing PASCAL!!!!!"

Twijfels worden weggeveegd door de trailer

Veel mensen twijfelden over de film, maar de trailer heeft de fans overtuigd. Iemand tweette: "Ziet er ongelooflijk uit. Ik twijfelde over een tweede film, maar ik denk dat het in goede handen is na het zien van de trailer. I am entertained!" Russell Crowe zelf heeft gezegd dat hij zich ongemakkelijk voelt bij het idee van een nieuwe film. Hij vertelde aan Kyle Meredith: "Ik voel me enigszins ongemakkelijk bij het feit dat ze een nieuwe maken, omdat ik natuurlijk dood ben en niets te zeggen heb over wat er wordt gedaan.”

De eerste trailer voor Gladiator 2, met sterrencast, maakt fans helemaal wild: "Wauw, ik kan niet wachten!"

Russell Crowe is niet onder de indruk

“Maar een paar dingen die ik heb gehoord, denk ik 'Nee, nee, nee, dat past niet in de morele reis van dat specifieke personage'. Maar ik kan niets zeggen, het is niet mijn plaats, ik zit zes voet onder de grond. Dus we zullen zien hoe dat uitpakt." De film speelt zich 20 jaar na het iconische einde van de originele film af. Lucilla zal in het vervolg worden gespeeld door de terugkerende Connie Nielsen, en haar zoon Lucius zal de ster van de film zijn, gespeeld door Mescal. Na te zijn geraakt door de dood van Maximus, besluit hij de rol van Caesar niet op zich te nemen.

Ook een Oscar-succes?

Regisseur Ridley Scott keert terug om een vervolg te maken op wat waarschijnlijk zijn meest succesvolle film is. Voor een groot deel door de stakingen is het budget voor Gladiator 2 enorm gestegen, naar verluidt tot wel 310 miljoen dollar. Hoewel de film zeker een groot succes zal worden, zal het moeilijk zijn om de prestaties van de eerste film bij de Oscars te evenaren. Met 12 nominaties won de eerste film er vijf, waaronder Beste Film, Beste Acteur en Beste Geluid.

(Afbeeldingen: Paramount Pictures)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties