De kogel lijkt door de kerk te zijn: deze acteur volgt Daniel Craig op als James Bond Film & TV
De kogel lijkt door de kerk te zijn: deze acteur volgt Daniel Craig op als James Bond
Film & TV

De kogel lijkt door de kerk te zijn: deze acteur volgt Daniel Craig op als James Bond

De kogel lijkt eindelijk door de kerk te zijn! Goed ingelichte bronnen melden dat ‘eerstdaags’ zal worden aangekondigd welke acteur de rol van James Bond op zich zal nemen. Veel geruchten deden de ronde sinds Daniel Craig na zijn vijfde Bondfilm, No Time To Die, stopte met het spelen van 007 in 2021. Edris Elba was de eerste gegadigde om de rol over te nemen, terwijl de naam van Peaky Blinders-ster Cillian Murphy alom werd genoemd na het succes van Oppenheimer vorig jaar.

Het lijkt er echter op dat Eon Productions eindelijk zijn man heeft: Aaron Taylor Johnson. De 33-jarige is bekend van onder andere zijn rollen in Kick-Ass en in Avengers: Age of Ultron. De opnames van de nieuwste Bond-film beginnen later dit jaar in de Pinewood Studios in Buckinghamshire, en verwacht wordt dat Johnson het (vette) Bond-contract zal ondertekenen. Een bron vertelde The Sun: "Het wordt Aaron, als hij accepteert. Het formele aanbod ligt op tafel en ze wachten op antwoord.”

"Ik zie het als een groot compliment"

Bij de bookmakers was Taylor Johnson sowieso al een van de favorieten om Daniel Craig op te volgen. Toen hij vorige week werd gevraagd naar de mogelijkheid om James Bond te gaan spelen, antwoordde hij: "Ik vind het charmant en geweldig dat mensen mij in die rol zien. Ik zie het als een groot compliment." De prestatie van de acteur in 2016 in de thriller Nocturnal Animals - die genomineerd werd voor een Golden Globe - was naar verluidt genoeg om de Bond-bazen ervan te overtuigen dat hij de geschikte man is voor de job.

"Hij is een zeer getalenteerde acteur"

Dezelfde bron verklaarde ook: "Aaron is misschien niet de allerbekendste in zijn vakgebied, maar hij is een ongelooflijk getalenteerde acteur. Zijn rol in Nocturnal Animals toonde zijn diepte als acteur. Hij is de perfecte persoon om Bond te spelen en zal de draad goed oppakken waar Daniel Craig ophield." Afwachten of Johnson de hoge verwachtingen kan inlossen…

(Bron: Daily Star en The Sun - Intropic: Universal Pictures)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties