De opnames van seizoen 2 van 'Arcadia' zijn gestart, met verrassende nieuwe cast Film & TV
De opnames van seizoen 2 van 'Arcadia' zijn gestart, met verrassende nieuwe cast
Film & TV

De opnames van seizoen 2 van 'Arcadia' zijn gestart, met verrassende nieuwe cast

Een tijdje geleden werd het al aangekondigd, maar nu is het officieel: ‘Arcadia’ krijgt een vervolg. De opnames voor het tweede seizoen van deze indrukwekkende VRT 1-reeks zijn onlangs van start gegaan.

Het eerste seizoen van ‘Arcadia’ trok een groot publiek, met gemiddeld 1.072.743 kijkers per aflevering. Ook in Nederland en Duitsland werd de kostbare fictiereeks lovend ontvangen, waardoor een vervolg onvermijdelijk was. De opnames zijn nu begonnen, zoals actrice Lynn Van Royen al aankondigde via Instagram, waar ze opnieuw in de huid van haar personage Luz kruipt.

Nieuwe (bekende) gezichten

Bekende gezichten zoals Abigail Abraham, Jean Janssens, Gene Bervoets, Wim Opbrouck en Michaël Pas keren terug in het tweede seizoen. Maar er zijn ook nieuwe gezichten, waaronder niemand minder dan Clara Cleymans en Aimé Claeys, bekend van ‘Onder Vuur’ en ’1985’, die belangrijke rollen zullen vertolken in de nieuwe afleveringen. Aan Nederlandse zijde voegt topactrice Romana Vrede zich bij de cast.

Het verhaal

In ‘Arcadia’ ontstond na een grote catastrofe een nieuwe samenleving met een ‘burgerscore’ vanwege ernstige schaarste. Het eerste seizoen onthulde hoe dit scoresysteem de familie Hendriks uit elkaar dreef. In het tweede seizoen proberen ze de rollen om te draaien door tegen het systeem te strijden en de wereld een betere plek te maken voor iedereen. VRT licht al een tipje van de sluier op: “Maar welke prijs zal de familie hiervoor betalen en blijven ze nog wel een familie?”

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties