De ultieme Netflix-hack: ontgrendel duizenden verborgen films en series met deze 'geheime' codes Film & TV
De ultieme Netflix-hack: ontgrendel duizenden verborgen films en series met deze 'geheime' codes
Film & TV

De ultieme Netflix-hack: ontgrendel duizenden verborgen films en series met deze 'geheime' codes

Herken je dat gevoel? Je bent helemaal klaar voor een Netflix-marathon, maar na een halfuur scrollen heb je nog steeds niet kunnen beslissen wat je wilt kijken. Het is frustrerend, nietwaar? Nou, maak je klaar, want we hebben een handige truc voor je. Met de splinternieuwe geheime Netflix-codes van 2024 kun je toegang krijgen tot alle films en series die de streaminggigant te bieden heeft.

Ja, je leest het goed: álle films en series. Netflix lijkt soms op die enorme snoepwinkel uit je kindertijd: je weet dat er ergens iets lekkers verstopt ligt, maar waar? Met de opkomst van concurrenten zoals Disney+, HBO Max en anderen lijkt Netflix steeds meer op een verborgen schatkist. Maar geen zorgen, met deze Netflix-codes wijzen we je direct de weg naar de schat. Hoewel Netflix duizenden titels heeft, lijkt het algoritme soms een spelletje verstoppertje te spelen.

Elk genre en sub-genre heeft een eigen code

De oplossing? Geheime codes! Elk genre en subgenre op Netflix heeft zijn eigen unieke code, waarmee je het volledige aanbod binnen dat genre kunt ontdekken. Zeg maar vaarwel tegen die eindeloze zoektocht! Het is eigenlijk heel eenvoudig. Kies een genre uit de lijst, noteer de code en voeg deze toe aan de Netflix URL. Voilà, er gaat een geheel nieuwe wereld voor je open. Je kunt de codes ook eenvoudig in de zoekbalk van je Netflix-app invoeren.

Klik op deze link om de volledige lijst met codes te ontdekken. Geen dank!

(Intropic: Unsplash)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties