De zombies worden nóg gruwelijker in The Walking Dead: Dead City (trailer) Film & TV
De zombies worden nóg gruwelijker in The Walking Dead: Dead City (trailer)
Film & TV

De zombies worden nóg gruwelijker in The Walking Dead: Dead City (trailer)

Vorig jaar in november kwam met de 177e aflevering een einde aan The Walking Dead. De bekende zombieserie hield het maar liefst twaalf jaar vol en hield miljoenen kijkers wereldwijd aan het scherm gekluisterd. Gelukkig zijn er voor de diehard-fans enkele spin-offs die op stapel staan of al uit zijn. Op het moment van schrijven zijn er dat maar liefst een zestal.

Een van die spin-offs is The Walking Dead: Dead City, waarvan nu de eerste trailer werd gedropt. Het interessante aan deze serie is dat er acteurs in voorkomen die ook in de originele reeks een belangrijke rol speelden. Dan hebben we het over Maggie en Negan, gespeeld door Laura Cohen en Jeffrey Dean Morgan. Maggie rekent op de hulp van Negan om haar zoon Hershel terug te vinden nadat deze ontvoerd werd.

Als we de trailer bekijken, dan lijkt het alsof de lat zeer hoog ligt. Lees: even ambitieus als het origineel. We zien een verwoest en verlaten New York, en krijgen een eerste blik op een Walker die uit gecombineerde lichaamsdelen bestaat. Dat belooft! The Walking Dead: Dead City gaan van start op 18 juni, maar de castleden hebben al gehint naar een tweede seizoen. AMC zwijgt daarover echter in alle toonaarden.

Bekijk hieronder de trailer van The Walking Dead: Dead City:

(Intropic: AMC)

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties