Deepfake-video toont hoe Liam Hemsworth er zal uitzien als Geralt in The Witcher Film & TV
Deepfake-video toont hoe Liam Hemsworth er zal uitzien als Geralt in The Witcher
Film & TV

Deepfake-video toont hoe Liam Hemsworth er zal uitzien als Geralt in The Witcher

Zoals jullie al weten, komt deze maand het derde seizoen van The Witcher naar Netflix. Meteen ook het laatste met Henry Cavill in de hoofdrol. Zijn vervanger: Liam Hemsworth. En die ‘switch’ heeft al voor de nodige commotie gezorgd…

Dat de broer van Chris ‘Thor’ Hemsworth vanaf seizoen 4 van The Witcher in de huid van Geralt zal kruipen, is bij veel fans in het verkeerde keelgat geschoten. Velen zeggen: “Geen Cavill, geen Witcher!” Het bekende YouTube-kanaal Stryder doet nu een poging om de twijfelaars te overtuigen.

"Cavill is onvervangbaar!" 

Ze hebben namelijk een deepfake-video gemaakt over hoe Hemsworth er gaat uitzien als Geralt. Het gezicht van Cavill werd vervangen door dat van Hemsworth, maar het lichaam (en dus de bewegingen) is nog steeds dat van eerstgenoemde. Het lijkt echter alsof de hierboven vernoemde twijfelaars maar moeilijk te vermurwen zijn.

De video heeft op het moment van schrijven meer dan twee keer zoveel dislikes als likes, en de reacties maken duidelijk dat dit niets te maken heeft met de video zelf, die de meesten wel ok vinden. Iemand reageerde: “Ik kijk geen Witcher of Superman zonder Henry.” Iemand anders zei: “Cavill is onvervangbaar!” Wat er ook van zij, hieronder de video, die er inderdaad best wel cool uitziet.

(Intropic: Netflix en BSR Agency)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties