Een low-budget 'Barbenheimer-film is in de maak en het verhaal is nogal bijzonder Film & TV
Een low-budget 'Barbenheimer-film is in de maak en het verhaal is nogal bijzonder
Film & TV

Een low-budget 'Barbenheimer-film is in de maak en het verhaal is nogal bijzonder

Een low-budget Barbenheimer-film is momenteel in de maak. Nee, echt. De officiële tagline is 'D-Cup, A-Bomb'. Volgens The Hollywood Reporter werkt Charles Band, het B-filmicoon bekend van low-budget horrorcomedy's, aan een film gebaseerd op het 'culturele fenomeen'. "Het is 100 procent waar," bevestigde hij. "Het is ook een kans om plezier te hebben met de bizarre combinatie van deze twee films en de combinatie van Barbie's vibe en de duisternis van Oppenheimer. Als je dat samen mixt, heb je zo'n geweldige kans op donkere humor."

Enkele van Bands andere filmtitels zijn Evil Bong, DevilDolls, Fists of Fury, en de onvergetelijke Gingerdead Man vs. Evil Bong. The Hollywood Reporter zegt dat de film zou Dr Bambi J Barbenheimer zou volgen, een uitstekende wetenschapper (een pop) die het naar haar zin heeft in Dolltopia, een wereld van eindeloze zomers en strandfeesten, en haar vriendje, Twink Dollman. Er is een lichte afwijking van Greta Gerwicks roze bruisende utopia, aangezien Dr Barbenheimer woedend wordt door de brute behandeling die de poppen van kinderen ontvangen en besluit om de echte wereld te betreden.

Filmevenement van het jaar

Hier ervaart zij de mensheid op zijn laagst, wat haar aanspoort om een gigantische nucleaire bom te bouwen om de mensheid voor altijd uit te roeien. Nou, dat escaleerde snel! "Ze hebben geweldige looks en een super houding! Oh, en nu hebben ze ook de bom," luidt de synopsis. De film zou een werkbudget van ongeveer 1 miljoen euro hebben, wat in de industrie wordt beschouwd als minuscuul.

Barbie en Oppenheimer zijn uitgebracht in juli 2023, en de release van deze twee zeer uiteenlopende films werd beschreven als het 'filmevenement van het jaar'. Hoewel films vaak concurreren om de nummer één positie aan de box office, profiteren ze zelden van hun eigen rivaliteit. "Barbie en Oppenheimer vullen elkaar aan bij de box office, ze nemen niet het publiek van elkaar weg," zei David A. Gross, die de filmconsultancy Franchise Entertainment Research leidt, destijds. Barbie bracht ongeveer 1,4 miljard euro op aan de kassa, terwijl dat voor Oppenheimer ongeveer 945 miljoen was. Best indrukwekkend.

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties