Eerste trailer voor 'Bad Boys: Ride or Die' van Adil El Arbi en Bilall Fallah belooft veel vuurwerk Film & TV
Eerste trailer voor 'Bad Boys: Ride or Die' van Adil El Arbi en Bilall Fallah belooft veel vuurwerk
Film & TV

Eerste trailer voor 'Bad Boys: Ride or Die' van Adil El Arbi en Bilall Fallah belooft veel vuurwerk

Binnenkort kunnen we met z’n allen gaan kijken naar de tweede Bad Boys-film van regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah, getiteld Bad Boys: Ride or Die, en waarin acteurs Will Smith en Martin Lawrence opnieuw hun opwachting maken. Het Belgische regisseursduo kon in 2020 overtuigen met Bad Boys for Life, waarna Sony Pictures aankondigde dat er nog een film in de franchise zou komen.

Het duurde echter vier jaar voordat de film daadwerkelijk werd gemaakt. Begin maart werd bekendgemaakt dat de opnames voor de vierde Bad Boys-film waren afgerond, waardoor fans konden beginnen met aftellen naar de releasedatum. En nu is het eindelijk zover. Bad Boys: Ride or Die zal vanaf 7 juni in de bioscopen te zien zijn en heeft zonet zijn eerste officiële trailer gekregen.

Verhaal Bad Boys: Ride or Die

In de trailer krijgen fans opnieuw een glimp van alle elementen die zo herkenbaar zijn voor alle Bad Boys-films. Het lijkt erop dat Mike (Will Smith) en Marcus (Martin Lawrence) opnieuw in actie moeten komen nadat Captain Howard (Joe Pantoliano) verdacht wordt van betrokkenheid bij de onderwereld. Zij zijn ervan overtuigd dat er sprake is van een misverstand, maar tijdens hun zoektocht naar de waarheid komen ze zelf onder verdenking te staan.

Cast

Naast Smith en Lawrence, zullen ook Vanessa Hudgens (High School Musical), Alexander Ludwig (The Hunger Games), Jacob Scipio (The Outpost), Paola Nuñez (The Son, Resident Evil) en Eric Dane (Grey’s Anatomy, Euphoria) in de film te zien zijn. Hieronder kun je alvast wat opwarmen met de trailer…

(Intropic: Sony Pictures)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties