En toen werd Blokken plots 18+: "Zat met 3-jarig neefje te kijken, da's ook de laatste keer!" Film & TV
En toen werd Blokken plots 18+: "Zat met 3-jarig neefje te kijken, da's ook de laatste keer!"
Film & TV

En toen werd Blokken plots 18+: "Zat met 3-jarig neefje te kijken, da's ook de laatste keer!"

In ‘Blokken’ valt er altijd wel iets te beleven. Is het niet met de (flauwe) grappen en grollen van presentator Ben Crabbé, dan is het wel met… schunnige woorden die plots op ons scherm verschijnen.

De finale van de quiz is poepsimpel (qua concept): de speler moet een achtletterwoord raden en naarmate er meer goede antwoorden worden gegeven, verschijnen er ook meer letters. Deze keer was de tip ‘Napolitaan of Milanees’. Eigenlijk heb je geen letters nodig om het antwoord al te weten…

Maar kom, laten we het spelletje gewoon meespelen. Halfweg stonden er al vijf letters op het scherm, die op zich al een woord vormden. Weliswaar een woord dat niet meteen bedoeld is om in een ‘zedige’ quiz zoals Blokken op het scherm te verschijnen.

Er viel een wat ongemakkelijke stilte en de kandidate was zo danig van slag dat ze uiteindelijk het juiste woord (Italiaan) niet kon raden. Twitter ontplofte natuurlijk een beetje en iemand schreef: “Ik was met mijn 3-jarig neefje naar Blokken aan het kijken, maar dat is ook de laatste keer! Het zou wel netjes zijn om vooraf een leeftijdsgrens vast te leggen.” Hieronder kan je zien wat nu dat bewuste woord was. Alleen misschien niet luidop voorlezen met anderen in de buurt…

9 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties