Er is een nieuwe Game of Thrones-serie in de maak. Dit weten we al... Film & TV
Er is een nieuwe Game of Thrones-serie in de maak. Dit weten we al...
Film & TV

Er is een nieuwe Game of Thrones-serie in de maak. Dit weten we al...

HBO blijft zich volop richten op nieuwe Game of Thrones-content en kondigt nu een nieuwe spin-off aan die zich concentreert op Aegon Targaryen. Dit wordt een directe prequel van House of the Dragon.

De aankomende serie speelt zich af vóór House of the Dragon en vertelt het verhaal van de bloederige en meedogenloze verovering van Westeros door de Targaryens. Aegon Targaryen, vergezeld door Rhaenys en Visenya en hun draken, leidt de succesvolle eenwording van zes van de zeven koninkrijken in slechts twee jaar, met alleen Dorne dat succesvol weerstand biedt.

Er is een nieuwe Game of Thrones-serie in de maak. Dit weten we al...

Meer spin-offs 

In House of the Dragon wordt ook een Aegon Targaryen getoond, maar het betreft Aegon II; de nieuwe spin-off draait om zijn over-overgrootvader, de eerste Aegon Targaryen. Ondanks de frequente aankondigingen van nieuwe Game of Thrones-spin-offs, krijgen slechts enkele officieel groen licht.

Op dit moment wordt er enkel gewerkt aan het tweede seizoen van House of the Dragon en aan de nieuwe serie A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Deze laatste vertelt het verhaal van een naïeve maar dappere ridder, Ser Duncan de Lange, en zijn jonge schildknaap, Egg. De opnames voor deze serie gaan later dit jaar van start.

(Bron: Film Vandaag – Intropic: HBO)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties