Er is een nieuwe John Wick-serie op komst, maar misschien niet meteen wat je verwacht Film & TV
Er is een nieuwe John Wick-serie op komst, maar misschien niet meteen wat je verwacht
Film & TV

Er is een nieuwe John Wick-serie op komst, maar misschien niet meteen wat je verwacht

Er is een nieuwe John Wick-serie op komst, met inbegrip van het titelpersonage, maar met een geheel nieuwe benadering: het universum, groot gemaakt door Keanu Reeves, wordt ondergedompeld in een Japanse anime-sfeer. Dat klinkt veelbelovend!

Er zijn in totaal vier John Wick-films met Keanu Reeves en er wordt gespeculeerd over opvolgers. Ondertussen verschijnen er allerlei spin-offs, zoals The Continental en Ballerina. Deze laatste is een film waarin Ana de Armas de vrouwelijke versie van de huurmoordenaar vertolkt. The Continental is een serie die zich afspeelt jaren voor de gebeurtenissen in de films. Hoewel al deze projecten het bekijken waard zijn, begint onze interesse pas echt te groeien bij het nieuwste aangekondigde project.

Er is een nieuwe John Wick-serie op komst, maar misschien niet meteen wat je verwacht

"Beter in anime dan in live-action"

Chad Stahleski, de regisseur van de John Wick-franchise, heeft de uitbreiding van het universum geteased met nog meer spin-off projecten. Hij heeft bevestigd dat er in ieder geval een nieuwe anime-serie wordt ontwikkeld met getalenteerde mensen uit Japan. Tijdens een interview in de podcast The Discourse zei de regisseur het volgende: “Ik ben dol op Japanse anime, en we zijn allemaal razend enthousiast over dit project. We kijken ernaar uit om coole John Wick-verhalen te vertellen die in anime beter kunnen worden weergegeven dan in live-action.”

“We hebben nog steeds veel plezier met de franchise. De actie en dynamiek uit de speelfilms willen we overbrengen naar de getekende serie.” De releasedatum van de nieuwe John Wick-serie is nog niet bekend. Er moet nog achter de tekentafel worden plaatsgenomen, zowel letterlijk als figuurlijk.

(Bron: Manners - Foto's: Summit Entertainment)

4 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties